Status triatlontraining: matig.

Triatlon-cocon

Ik zit er al een beetje in. In mijn triatlon-cocon. Niet dat alles al om de triatlon draait hoor.
Maar ik DENK er wel vaak aan.
Ik heb bijvoorbeeld uitgerekend over hoeveel dagen de WeesperNieuws-triatlon is. Dat is over precies 53 dagen…
En ik PRAAT er ook vaak over.
Maar dat komt natuuuuurlijk door mijn vakantiebaantje bij het WeesperNieuws: ik ren elke week met een triatleet, en dan praten we ongeveer een uur lang over de triatlon en alles wat daarmee te maken heeft.
Maar DOE ik ook iets? Mwah….

Ik ren dus ik ben….

Ik ren! Dat is iets toch? Hardlopen is heerlijk! Lekker nadenken en zweten tegelijk. En ik ren best veel! Dus dat zit wel goed. Pfieuwwww.
Maar triatlon is meer dan hardlopen… Ha! En precies DAAR zit m’n probleem. Ik fiets te weinig en ik zwem nagenoeg niet. Oioioioi, wat een biecht.

Hup die racefiets op!

Ik ben een mooi-weer-fietser. Het moet minimaal een graadje of 20 zijn, dan vind ik het heerlijk om een rondje op mijn fijne racemonster te doen. Vorig jaar maakte ik lekker veel kilometers met mijn allerleukste fietsvriend: the boyfriend♥ Maar nu hij de hele zomer in China zit (mehhhhh 🙁 ) moet ik het dus zonder hem doen… Niet het einde van de wereld, maar ik moet het dus wel doen.
Ik ga trouwens donderdag een Bike-fit doen, in de hoop dat DAT mijn fiets-plezier vergroot. Bike-fit? Dat is… euh… dat weet ik ook niet precies… Na donderdag vertel ik er ALLES over!!

Plons!

Zwemmen = zelfde verhaal.
Ik zwem graag samen, tenminste: met m’n vriendje. Maar die zit dus in China. En alleen zwemmen is toch telkens weer een drempel om te nemen… Dan zou je zeggen: haak eens aan bij bijvoorbeeld TTW, of een ander zwemgroepje! Goed punt! Maar ik ben dus een dramatisch slechte zwemmer…. En in zo’n groep zwemmen is toch een beetje confronterend: dan ben ik gegarandeerd de rode-lantaarn-drager 🙁 #swimofshame

Ik beloof plechtig…

Ik ga m’n leven beteren!! BELOOFD!! Triatlontraining = aan.
Ik ga elke week zwemmen, fietsen en rennen. Mmmm, dat moet SMART. (Iemand nog een kwart-triatlon-trainingsschema’tje op de plank??). Ik kom er op terug.
En ik ga WEKELIJKS m’n trainings-vorderingen bloggen! Prima stok achter de deur lijkt me 🙂

Ik ben ook wel benieuwd hoe het met jouw triatlontraining gaat! Op schema? Hoe train jij? GEEF ME TIPS 😉

Liefs! Nora

3 antwoorden
  1. Cindy
    Cindy zegt:

    Je hebt nog 53 dagen om te trainen dus met jouw mentaliteit gaat dat vast goed komen en strax gewoon genieten !! You can do it !

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.