allerlekkerste ontbijt

Het allerlekkerste ontbijt voor mensen zonder Instagram

Ontbijt. Ik kan er 's avonds als ik op bed lig al naar uitkijken. Er moet iets heel geks gebeuren (enorme haast ofzo) wil ik mijn ontbijt overslaan. Dit gebeurt vrijwel nooit, want ik hou van ontbijten. Het hoeft niet uitgebreid en ik hoef…
courgette pizza dakterras

Courgette pizza | Recept

Ken je dat: je hebt ontzettend zin in pizza, maar een stemmetje in je hoofd roept: 'pizza is ongezond!'Ik heb dat dagelijks 🙂Maar! Goed nieuws! Want ik heb een recept voor courgette pizza voor je. Dat zijn mini-pizza'tjes met een…
banaan havermout koekjes
,

Sportkoekjes met havermout | Recept

Deze sportkoekjes zijn ideaal om tijdens een (lange) fietstocht mee te nemen! Energie Aangezien ik nog steeds geblesseerd ben (mehhhh) kan ik niet hardlopen. Dus ik fiets wat meer dan normaal 🙂 Afgelopen weekend ging ik fietsen met Jur…
Gin-Tonic cake recept

Gin-Tonic cake | Recept

Geen geheim: I loooove Gin-Tonic. Of GT's, zoals ik ze liefkozend noem. Hoe mooi zou het zijn om een Gin-Tonic cake te maken? Die ook écht naar Gin-Tonic smaakt? I did it. GT's zijn alweer oud nieuws Gin-Tonics waren in de jaren 80 (?)…
krokante kip saus texmex recept
,

Mexicaanse kip snack | Recept

Is het al vrijdag ja? Borreltime!! Tafel vol met lekkers (daar kan deze Mexicaanse kip snack mooi tussen), drankje erbij, en volgens mij zie ik daar de zon!! Jeee!! Proost♥ Texmex uit een zakje Met dank aan Santa Maria heb ik dus een grote…