Ronde van Abcoude 2016

Ronde van Abcoude

Hebben jullie wel eens van de Ronde van Abcoude gehoord? Nee?! Dat dacht ik dus al….
De Ronde van Abcoude is een jaarlijkse run in Abcoude (joh), ergens eind augustus, namelijk aan het begin van hun feestweek. Je kan 10 km of 5 km rennen, en voor kinderen is er ook een afstand. Heel knus allemaal!

Wist je trouwens dat Abcoude de enige plaatsnaam in Nederland is die met ABC begint? #leukomteweten

My run my rules!

Ik deed dit jaar HELEMAAL IN M’N EENTJE mee 🙁 Nou ja, er deden nog zo’n 200 andere mensen mee, maar niemand die ik kende!! Dus ik maakte er maar een VLOG van, dan had ik toch nog wat om tegen te praten 🙂

Miles van Noor

Volgend jaar met z’n allen?

Alleen is maar alleen 🙁 Dus zullen we volgend jaar met z’n allen lekker een stukje gaan rennen in Abcoude?
Lijkt me gezellig 🙂

Liefs! Nora

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.