Haaaa …. ( → vul hier je eigen naam in). Vet leuk dat je er weer bent.
Het is alweer maandag: rechtstreeks vanuit m’n nieuwe werkkamer op zolder, en nog in m’n zweterige Crossfit-outfit, zal ik je weer bijpraten over afgelopen week.
Vorige week was het herfstvakantie: dat betekent: lekker rustig op de praktijk. Dus ik had wat meer tijd om te sporten/ te schrijven/ te chillen. Ik stond 3 keer bizar vroeg op om te Crossfitten, ik was een middagje promotie-team van Save-Me tijdens de opening van het Rode Kruis in Den Haag en ik had wat gezellige etentjes♥
Ik denk dat ik voortaan maar m’n dagboek op maandag online zet, dat lukt me wat beter dan zondag merk ik…
Klaar voor? Komt ‘ie!

Maandag ♥ 23 oktober

Dit was ‘vroeg opstaan dag #1‘: om 7.00u op maandagochtend een WOD doen is m’n nieuwe hobby. Een prima kickstart van de week dacht ik zo.

vroeg opstaan en lekker naar Crossfit

En kijk me eens SHINEN op m’n Crossfit-schoenen!

Na Crossfit douchte ik snel en zat ik om 9.00u alweer aan de keukentafel bij Stef de websitebouwer, om ons project af te ronden. Dit ging soepel: fijne samenwerking! Ik kon meteen doorfietsen naar m’n volgende meeting: bij Save-Me. Er is sinds vorige week een vacature bij dit toffe bedrijf: vandaag gingen we de vacaturetekst die ik geschreven had finetunen. Check hier het eindresultaat (vooral als je op zoek bent naar een te gekke job!)

De afgelopen weken was ik druk bezig met het volplakken van m’n Freek Vonk verzamelalbum. Deze plaatjes zijn zo leuk!!
Grote dank aan Gonda, Laura, Ilse, Vincent en Edwin van de bereden politie voor het meesparen!! Dankzij jullie heb ik de Wondere Wereldplaatjes compleet!
Dus als iemand ooit wil weten wat Freek Vonk meeneemt op ontdekkingsreis, hoe de gestippelde boomkikker licht kan geven of wat het geheim is van de Madagaskasgekkopoot: bel me! Ik weet nu alles.

Freek Vonk uitgespeeld!

De laatste 2 plaatjes die ik nog nodig had, heeft m’n moeder voor me bij elkaar gesprokkeld!!
Freek Vonk = uitgespeeld!!

Dinsdag ♥ 24 oktober

Vandaag: ‘vroeg opstaan dag #2‘. Whoehoe, lekker Crosfitten in de ochtend en je de hele dag top voelen, I like it!

Na Crossfit ging ik meteen door naar de praktijk: er waren toch wat cliënten niet op vakantie, dus die zag ik vandaag. Inclusief het lieve oude vrouwtje waar ik ooit deze column in het WeesperNieuws over schreef.

Einde van de middag ging ik met Jur ‘even’ langs de Ikea (dit duurt nooit ‘even’, altijd veel te lang…). Wat een ellende is dat zeg. Slome mensen die met hun kar overdwars over de gangpaden schuifelen, jankende kinderen, CHAOS. Ikea behoort niet tot mijn hobby’s. En we vonden niet eens wat we zochten…. #voornietsgeweestdus

kerst bij Ikea

Het bleek ook al kerst te zijn bij Ikea.

’s Avonds had ik afgesproken met Marije Hage (de predikant uit Weesp) en wat anderen om samen te brainstormen over een ‘kerkdienst voor mensen die nooit naar de kerk gaan’. Het idee moet nog wat meer vorm krijgen, maar ik vind dit wel een leuk projectje. Voor mij totaal out-of-the-box in elk geval. Want ik heb nog nooit een kerkdienst meegemaakt (oja! 1 keer met kerst, 20 jaar geleden) en ik weet ook niks van kerkdiensten/ het geloof/ bidden etc. Mooie kans om wat bij te leren.

Woensdag ♥ 25 oktober

Ik begon de dag op de praktijk, maar ik hoefde alleen de ochtend te werken.
’s Middags gin ik met Jur naar Den Haag: het Rode Kruis opende daar haar nieuwe vestiging (super mooi!!). Een ander bedrijf (dat de inrichting van het pand had verzorgd) gaf als cadeautje aan alle vrijwilligers van het Rode Kruis (uit Den Haag dan) een Save-Me geschenkset. Deze cadeautjes mocht ik uitdelen! En daarbij gaf ik uitleg (lees: ik praatte de hele middag non-stop). Heel erg leuk dit!!

Save-Me promotieteam on tour

Save-Me promotieteam on tour

Vandaag verscheen deze column (die ik schreef) in het WeesperNieuws. Het bleek dat niet iedereen de dubbele bodem snapte… Heb je ‘m gelezen? Wat vind je er van?

Donderdag ♥ 26 oktober

En jawel, vandaag was het ‘vroeg opstaan dag #3‘! Hopla!! Om 8.00u al een hele workout in the pocket bij Crossfit0294.

Snel douchen en doorrrrr naar de kapper. Daar wilde ik namelijk vóór 9.00u zijn, omdat er anders misschien wachtenden voor me waren (ik wil eerst!!!). Het duurde even (twee-en-half-uur) en het kostte wat (schoonheid is helaas niet gratis in mijn geval) maar toen had ik weer schöne Haare!!

Du hast die Haare schön

Du hast die Haare schön! (degene die weet waar dit op slaat (op wie!) krijg bonuspunten!)

Ik kreeg ’s avonds weer wat knutsel-kriebels. Of in elk geval Halloween kriebels. De pompoen die ik 3 weken geleden maakte was inmiddels weggerot en bijna uit zichzelf weggelopen. Maar met zo’n spooky Halloween-weekend voor de deur wilde ik toch wel weer een leuk lichtje op ons bankje voor de deur.
En, tadaaaaa, dit is het resultaat:

Halloween pompoen creativiteit

Na zonsondergang LIVE te bewonderen voor m’n deur 😉

Vrijdag ♥ 27 oktober

Als verrassing vond ik op m’n deurmat: een exemplaar van ReumaMagazine met mijn interview!
En, jawel, ik sta ook op de cover 🙂
Tijdens de fotoshoot moest ik met Jelte (die dus ook op de cover staat) heen en weer hardlopen, een beetje in de verte kijken en over het fort (de Achtkant in Weesp) rennen en klimmen. Tijdens een ‘afdaling’ viel Jelte en moest ik (blijkbaar nogal uitbundig) lachen. De fotograaf legde dit moment vast, en een coverfoto was geboren!
In de categorie: reuma is vallen en opstaan, paste deze foto wel erg mooi bij het blad. En het is weer eens wat anders dan een doodnormale hardloopfoto.

Op de cover van ReumaMagazine

Ik sta op de cover van ReumaMagazine! En ik gaf ook nog een diepte-interview 😉

Ik ging ’s middags nog even een rondje rennen. Ik maakte van mezelf wel een doodnormale hardloop-foto. Met tegenlicht.

rennen met tegenlicht

rennen met tegenlicht

’s Avonds had ik afgesproken met Kaat, Fleur en Jos. In een ver verleden waren dit collega’s van me: we werkten een paar seizoenen samen in Lloret de Mar. (Nu wil je weten wat ik daar voor werk deed hè? Vraag het me maar een keer als je me tegenkomt, dan vertel ik er alles over.)
We borrelden en aten bij Pacific Parc (Westergasfabriek): leuk plekje, totdat ze de muziek zo intens hard zetten dat we elkaar niet meer konden verstaan…

eten bij Pacific Parc Westergasfabriek

Heel erg gezellig en heel erg hard gelachen.
Geen idee waarom deze foto zo rood is trouwens.

Zaterdag ♥ 28 oktober

Niet eens zo brak (applaus!!) werd ik wakker. Ik besloot om maar meteen een WODje te doen (9.00u zaterdagochtend = ook een beetje vroeg opstaan vind ik): zaterdagochtend Crossfit is altijd erg gezellig namelijk #wiliknietmissen

’s Middags poetste ik het volledige plafond van onze woonkamer…. Wat een k*t klus. Ik hield er een stijve nek aan over. Maar er is ook goed nieuws: ik heb inmiddels al het hout helemaal schoongemaakt! En dat was mijn taak.
Jur heeft het weekend heel veel geschilderd en dit is ook bijna af! Dus dan hebben we weer een fris huis. #yes

Onze buren Egbert en Andrea nodigden ons uit om homemade pizza te komen eten. En toevallig is zelfgemaakte pizza mijn lievelingseten!! Daarbij is het altijd gezellig bij deze buren, dus we schoven zaterdagavond gezellig bij hen aan tafel.

pizza eten bij de buren

Heel veel pizza en heel veel gezelligheid! Een goede buur is minstens net zo belangrijk als een verre vriend, vind ik.

Zondag ♥ 29 oktober

Ik werd beroerd wakker #mehhhh. En ik had maar 2 wijn op zaterdag, dus daar lag het niet aan. Ik had keelpijn, een ‘vol’ hoofd en nul energie. Kortom: algehele malaise.
Hierdoor was ik wel lekker rustig denk ik (praten deed namelijk pijn).

We lunchten bij Jurs ouders in Rosmalen. Daarna takelde ik mezelf weer in de auto. Ik heb het nog voor elkaar gekregen om boodschappen te doen en een geleende auto terug te brengen, maar daarna was ik uitgeteld.
Met een dekentje en thee nestelde ik me op de bank (dit was ongeveer 17.00u) en pas om 22.00u kwam ik er weer af om Monster uit te laten.
Dit niets-doen kan ik normaal niet. Ik ben te onrustig en wil dan altijd ‘iets’ doen. Maar dit nutteloze bankhangen was precies wat ik nodig had. Ik voelde me, toen ik naar bed ging, weer een stuk beter! En vanochtend (maandag dus) had ik alleen nog maar een verstopte neus, verder weer helemaal opgeknapt. Top.

[ik heb er totaal niet aan gedacht om foto’s te maken gister… Excuses.]

En nu is het dus maandag. Komende week moet ik weer lekker veel werken op de praktijk, wordt WOD 3 van The Nationals bekend gemaakt (en ga ik die ook meteen doen zondag), en ga ik voor het eerst weer naar hardlooptraining!

Hoe was jouw week? Vertel me er eens iets over!

Liefs! Nora

2 antwoorden
 1. Judith
  Judith zegt:

  Dus jullie waren om de hoek! Amazing Rosmalen.
  En je haar ziet er weer prachtig uit. Je verwijst natuurlijk naar Marcel Kittel… bonuspunten verdiend?
  Maak er weer een mooie week van!

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Jaaaa bonuspunten voor jou! En ook een beetje voor Kittel?? We waren inderdaad vlakbij: hebben noodgedwongen een hele tour door Rosmalen gedaan omdat de afrit afgesloten was?
   Ik kijk uit naar jullie (nieuwe) blogberichten op runsisrun! Leuk!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.