Haaaaa! Weer een week voorbij! Dat ging snel…

Het was best een rare week, omdat ik maar 1 dag werkte op de praktijk en de rest van de dagen heb gevuld met voornamelijk leuke dingen 🙂

Maandag ♥ 1 mei

Vandaag zat ik de hele dag achter m’n computer.
Had een UNIT van een to-do-list (vooral voor m’n werk) dus die heb ik grotendeels weggewerkt vandaag. Dat lucht op! Wel een goed gevoel, maar geen foto’s.

En doorrrrr.

Dinsdag ♥ 2 mei

Vandaag bezocht ik met Jur een trouwlocatie!! Whooeeeee spannend!
Het was ergens in het midden van het land en we waren positief onder de indruk!! Wie weet!!
Tutututtuuu… *melodie ‘Daar komt de bruid’*

’s Middags sprong ik ook nog even op de fiets om een rondje te doen. Best harde wind vond ik.
De rondjes op m’n fiets lijken steeds een beetje beter te gaan! In elk geval voor m’n gevoel dan 🙂

Rondje fietsen met harde wind

Woensdag ♥ 3 mei

De enige dag deze week dat ik cliënten had op de praktijk. Het is namelijk meivakantie: veel mensen zijn lekker ergens vakantie aan het vieren. En omdat m’n dagen op de praktijk anders grote gatenkazen zijn, kies ik er voor om m’n cliënten zo veel mogelijk te clusteren, zodat ik ook wat dagen vrij ben!! Goed geregeld al zeg ik het zelf 🙂

Einde van de dag pakte ik voor het eerst in 2 maanden weer een lesje Crossfit mee.
Mennnn wat was dit weer FIJN!! Ook echt tof om meteen weer warm welkom geheten te worden in de box♥
Ik heb met niet ingehouden met de thrusters, en dan heb ik geweten: dikke vette spierpijn….
Ik heb 3 dagen met moeilijk veel spierpijn rondgelopen: mehhhhh! Maar ook best chill (stiekem), want: yeah ik heb keihard getraind!!

Na Crossfit ging ik naar vriendin C., voor een Quantum-Touch-sessie.
WAT?!
Quantum Touch is een alternatieve geneeswijze. Met handoplegging en ademhalingstechnieken kunnen lichamelijke klachten worden verholpen. Dat leek me wel iets, voor m’n blessure!! Ik ben bereid alles te proberen, als die verdomde Plantaire Fasciitis maar over gaat.
Vriendin C. deed ongelofelijk haar best om mijn energie te ‘voelen’, maar op de een of andere manier kwam ze er niet door heen. Er zit geen energie in mijn hiel 🙁 (des te meer in de rest van m’n lichaam…)
Dus nog net zo geblesseerd als eerst ging ik weer naar huis…

Donderdag ♥ 4 mei

Dodenherdenking. De hele dag was ik al een beetje verdrietig en naar, vanwege de vreselijke oorlogsverhalen die ik hoorde op de radio en tv.

Overdag werkte ik bij Jur op de zaak. Ik verstuurde onder andere Save-Me Armbanden naar de deelnemers van ‘Hardlopen met Reuma’: super tof dat Save-Me deze mensen een extra hart onder de riem steekt vind ik!!
Save-Me voor Hardlopen met Reuma

’s Middag werkte ik aan m’n column voor het WeesperNieuws, maar op de een of andere manier kwam er weinig uit m’n pen (toetsenbord).

Sinds ik in Weesp woon, ga ik tijdens de Dodenherdenking naar het monument op de Ossenmarkt. Daar zijn mooie speeches en voordrachten, altijd heel indrukwekkend. Dit jaar was er vooral een hele harde wind, daardoor waren de voordrachten slecht te horen voor het publiek. Jammer. Juist door die mooie gedichten en indrukwekkende verhalen wordt zo’n avond extra bijzonder.
Nu was het nog steeds bijzonder hoor. Met een heleboel Weespers samen twee minuten stil zijn en denken aan de oorlogsslachtoffers is mooi.

Thuis keek ik met Jur naar ‘Oorlogswinter’. Ik kende de film al, toch moest ik weer huilen… (2 keer zelfs: toen de vader werd gefusilleerd en toen het paard werd doodgeschoten… 🙁 )

Vrijdag ♥ 5 mei

Vrijdagochtend gaf ik telefonisch een interview aan het Haarlems Dagblad! Over Hardlopen met Reuma.
Volgende week volgt er ook nog een fotoshoot!! Oh mennnnn wat supertof!!! Ik hou jullie op de hoogte, weet namelijk zelf ook nog niet wanneer het wordt gepubliceerd….

Na het interview stuiterde ik zo, dat ik maar even een rondje ben gaan fietsen.
Ik kwam onderweg 3 (drie!!) ganzenfamilies met kuikentjes tegen!! #schattig

Ganzen kuikentjes bij Vreeland

Volgende projectje van de vrijdag: een worteltaart bakken. Voor vanavond, want Marcel had ons uitgenodigd om asperges te komen eten en ik zou het toetje maken!

worteltaart bij Marcel

Ik heb geen mooie foto van de worteltaart, alleen deze: toen die net was aangesneden. Marcel en Jur figureren mooi op deze foto.

Gewapend met worteltaart, roze bubbels (want: met (roze) bubbels is het leven net ietsje leuker) en zelfgemaakte biertjes van Jur, gingen we naar Marcel.

Woon IK hier ofzo

Ik bleek zelf onder Marcel te wonen. Okee niet echt. Maar ik heet ook N.J. Schenk. Toeval? 🙂

asperges eten bij Marcel

Marcel had intens lekkere asperges voor ons gemaakt. Plus: lekkere wijn erbij!! Lily en Ricardo waren er ook: heel erg gezellig.

eten bij Marcel tiramisu van Lily

Lily had Tiramisu met Nutella gemaakt: delicious. En dus die worteltaart erbij: een toetjesfeest.

blikopener

Marcel toverde een blikje tevoorschijn (voor mij en Lily, denk dat vooral vrouwen dit leuk vinden). In het blikje zat een boekje over kleine dingen die groots kunnen uitpakken. Wow. Dat vind ik dus echt tof ja. Want zo is het precies: kleine dingen kunnen soms groots uitpakken.

Zaterdag ♥ 6 mei

We lagen gister niet heel laat in bed (en ook niet heel veel gedronken: het scheelt als je eet met allemaal sporters, dan gaat het was rustiger met de drank 😉 )
Dus ik stond FRIS om 9.00u in de Crossfit box!!! Jeeeee!! Weer zo’n fijne WOD, genaamd: Incredible Hulk.
Precies ja. Afzien dus.

Hierna ging ik met vriendin Anita naar Weesp Bevrijd: allemaal oude legervoertuigen in konvooi door Weesp. En dan van die lieve, schattige, stokoude veteranen, die zwaaiend (krakkemikkig) in de auto zaten!! Echt fantastisch!! Wat een te gek evenement in Weesp! Er was ook veel drukte en zelfs een boot met een band er op (met van die ouderwetse jaren ’30 muziek): te gek!!

Weesp bevrijd met Anita

In de Kom van Weesp voer een bootje met band: vet knus!! Ik maakte een foto van Anita die een foto maakte 😉

Weesp bevrijd 2017

Weesp bevrijd 2017: Volgens mij waren er wel 150 (meer?!) legervoertuigen in Weesp!! Met ‘bevrijders’ in de prachtigste outfits!!

Jur had zaterdagochtend met een aantal vrienden gefietst. Die vrienden bleven gezellig hangen! Eerst even langs Handmade (=racefiets winkel in Weesp) omdat vriend K. een fiets moest ophalen.
Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een SUPERMOOI wielershirt met 70% korting op de kop te tikken!! Joehoeeee!!

Toen liepen we langs Overmars (= drankwinkel in Weesp) en vriend K. kocht een doosje wijn.
En zo kwam het dat we om 15.00u met een wijntje in de zon voor ons huis zaten, met Jurs vrienden, mijn vrienden, buren en eigenlijk iedereen die even wilde aanhaken.
Ongeplande gezelligheid: die spontane momentjes zijn zo GOUD♥

Zondag ♥ 7 mei

Iets brakker dan gepland (want die doos wijn ging OP) stond ik om 10.00u ALWEER in de Crossfitbox! Bikkel he?
Nu voor een lesje ‘mobility’: een soort yoga, best pittig nog. Maar erg welkom, want ik strompel namelijk NOG STEEDS van de spierpijn…

’s Middags was de Geinloop. Dat loopje waar ik dus NIET aan mee kon doen… #blessure
Dus was ik juichteam!!
Ik heb nu een beetje keelpijn, want ik heb hard staan juichen VOOR IEDEREEN!! Ik weet namelijk dat het vet tof is als je daar loopt, dat er dan iemand is om je aan te moedigen. En nu was ik dat.
Best leuk, aanmoedigen, maar meedoen is leuker. Gelukkig stond ik het grootste gedeelte samen met Karel (een triatlon-tuinman) te juichen, dat was leuk!!

Jur geinloop 2017

Het allerhardst heb ik gejuicht voor deze knappert!

En nu is het alweer zondagavond, zit het weekend er weer bijna op….
Ik moet nog een column afmaken, dus dat ga ik zo doen.

Aankomende week mag ik weer ‘gewoon’ op de praktijk werken. Maar morgen eerst een fotoshoot (whoeeeehoe!!) voor het Haarlems Dagblad. Deze week ook nog een etentje met m’n vrouwen-netwerk, een cursusdag en een fietstocht met vrienden (als het niet regent, want daar hou ik niet van).

Hoe is het met jou? Heb je de Geinloop gedaan? Hoe ging het?
Of misschien heb je andere toffe dingen gedaan? Vertel het me!!

Liefs! Nora

10 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.