Happy monday!! En stille maandag. Want ik heb geen stem. Nou ja, wel een beetje stem: een soort piepgeluid. Niet zo handig voor een logopedist….
Hoe het komt, dat m’n stem zo is? Lees mee.

Maandag ♥ 30 januari

Ik begon de dag (en de week!) met Crossfit.
*alert* nu volgen er veel Crossfit-termen, dus doorscrollen als je dat onboeiend vindt. *einde alert*

WOD: double Airforce (echt f*cking zwaar):

For time, en elke minuut 4 burpees:
20 Thrusters
20 Sumo deadlift high pulls
20 Push jerks
20 Overhead squats
20 Front squat

(en dat dus 2 keer…)

Ik deed er 25 minuten (en nog wat) over: dus ik heb 25 x 4 burpees moeten doen: HALLELUJA 100 burpees inderdaad.
Resultaat: 4 dagen spierpijn….

’s Middags had ik cliënten op de praktijk. Niks bijzonders. Maar om 19.30u moest ik (met collega L.) bij kinderdagverblijf Kindergarden zijn: om een presentatie te geven! En wel over de spraak-taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in de inhoud van deze presentatie: stuur me even een mailtje! Dan mail ik je de handout die ik maakte 🙂

De eerste risotto die ik zelf maakte

Ik maakte voor het eerst in m’n leven risotto! Intens goed gelukt, al zeg ik het zelf (het smaakte veeeel lekkerder dan deze foto doet vermoeden).

Dinsdag ♥ 31 januari

Overdag werkte ik gewoon. Ik voel me bijna schuldig dat ik geen spannende avonturen beleefd heb… niks aan zo.
Uiteraard is het op dinsdagavond tijd voor: hardlooptraining van Jim! Deze keer bij de Gaasperplas. Veel loopscholing en daarna een interval training (ik weet niet meer precies wát we nou deden, ik weet nog wel dat het vermoeiend was..)

Woensdag ♥ 1 februari

Overdag: heel veel cliënten, heel weinig pauze….
Na werk moest ik snel boodschappen doen (en bij de Appie kom je dan natuuuurlijk weer 1000 bekenden tegen, zodat ‘snel’ boodschappen doen ongeveer 45 minuten duurt…) want m’n vader zou komen eten.
Jur was vandaag al de hele dag druk geweest met het opbouwen van de stand van Save-Me op de Gezondheidsbeurs. Donderdag t/m zondag staan we daar te shinen, dus dan hebben we geen tijd om Monster uit te laten. Gelukkig is m’n vader DOL op Monster (het is zijn lievelingskind): dus een honden-oppas is zo geregeld 🙂 En m’n vader kwam Monster dus vanavond ophalen en at meteen een hapje mee. Ik maakte een shitload aan eten (soep vooraf, toen een macaroni-schotel en als toetje chocolade-mousse (niet zelf gemaakt hoor)) en alles ging op. Hongerige mannen.

Donderdag – vrijdag – zaterdag -zondag ♥ 2 t/m 5 februari

De Nationale Gezondheidsbeurs!! In de Jaarbeurs in Utrecht. En ik was er bij! Met Save-Me. En Jur natuurlijk.
Ik had van te voren gedacht dat de Gezondheidsbeurs een-en-al geschikt zou zijn voor fitgirls. Zoals ik. Whahaha. Grapje. Ik dacht dus dat de beurs was voor: gezonde, sportieve mensen die zin hebben in het leven en er daarom iets fantastisch moois van maken. Zoals ik dus. Maar dan echt.
Maar. Op de Gezondheidsbeurs bleken verrassend veel ’types’ rond te lopen. Natuurgeneeskunde, haptotherapie, ayurveda en de kracht van gewoon ‘zijn’, waren termen die bij veel stands rijkelijk vloeiden. Er was zelfs dit:

homeopathie voor dieren

Geen grap.

Op donderdag bemanden Jur en ik de Save-Me stand met z’n tweetjes, van we verwachtten niet al te veel mensen.
WRONG! Het was meteen om 10.00u (toen de beurs opende) al druk! Omdat de stand dicht bij de ingang was, kwamen er ook direct mensen op ons af. Wat een belangstelling voor Save-Me zeg! Super tof!! We lulden ons 3 slagen in de rondte, en om 16.00u hadden we eindelijk tijd om te lunchen. ZO DRUK.
Gelukkig hadden we van Kookers een fantastisch koffiezetapparaat geleend: want zonder koffie zou het leven een stuk minder fijn zijn en was ik deze dag niet doorgekomen #drama
koffie op de Gezondheidsbeurs

Op vrijdag zou het nóg drukker worden op de beurs. Dus we hadden hulp ingeschakeld: Ilse kwam ons helpen! Vet lief.
Inderdaad: continu mensen op de stand, iedereen geïnteresseerd, en veel mensen die met een Save-Me armband weer naar huis gingen!! Joehoe!!
Ik had zelfs nog even tijd om rond te lopen (als een Spidi Gonzales) en liet ook nog even snel (voor ik er erg in had) m’n wenkbrauwen bijtekenen. #heelveelwenkbrauwineens
iemand verft mijn wenkbrauwen op de Gezondheidsbeurs

Om 17.30u sloot de Gezondheidsbeurs, dus wij trokken een wijntje open. De rest van de standhouders nam trouwens de benen. NIEMAND die nog even na-borrelde, dat is toch raar?! In elk geval begon voor ons de pret en hebben we op ons gemak even wat stands kunnen bekijken (geen last van andere mensen 🙂 )

wijntje na de tweede beursdag

wijntje met Ilse en Jur

chill-stoelen op de beurs

Bij deze stand waren relax-stoelen waarin je prima een wijntje kon drinken 🙂

Na wat wijntjes op de beurs, besloten we in Weesp nog even na te borrelen bij La Ruelle. Gedurende de dag had ik steeds meer keelpijn gekregen, en na de beurs: BOEM. Stem weg. Mehhh.
Dus lekker rustig bij La Ruelle, want ik kon niks zeggen. Maar ik deed het wel.

Ik ben echt de slechtste logopedist ooit, want ik zou al mijn cliënten stemrust verplichten, maar zelf doe ik dat natuurlijk niet.

Zaterdag: alle standhouders hielden hun adem in, want het zou moeilijk druk worden. Het was zelfs uitverkocht. Jawel.
Wij kregen gelukkig wat hulp van Caroline, super fijn! En het was inderdaad druk. Gelukkig had ik GEEN STEM, zodat ik iedereen goed te woord kon staan… Met veel gepiep en gehoest heb ik toch de hele dag gepraat. Ik kan Save-Me daar toch niet laten staan?! IK BEN NODIG!! Vond ik.

Save-Me op de Gezondheidsbeurs 2017

Ik denk dat ik hier aan het uitleggen was dat ik enorme keelpijn had…

wijntje na dag 3 op de beurs

En uiteraard weer een wijntje (de overburen waren al lang en breed weg)

Zondag, laatste beursdag. We kregen hulp van Louise, echt te gek!! Ook zondag was een drukke dag. Mensen stonden te drommen (is dit een woord?!) voor onze stand. Ik ouwehoerde dus weer de hele dag. Zonder stem *grijns*.
We deden goede zaken en ik gaf nog een televisie-interview voor een Hindoestaans tv-programma: wereldfaam is nabij 😉

televisie interview Save-Me

Een selfie tijdens m’n tv-interview. Ik had trouwens nog steeds geen stem #onhandig

Zondagavond moest de beurs weer opgeruimd worden. Gelukkig kreeg Jur hulp van vriend Stef, en konden ze mijn hulp slecht gebruiken. Dus samen met Louise reed ik naar huis.
Het zat er op. Finally!
Zoals ik al eerder schreef: een beurs is een soort klein vakantie-kampje. Je bent continu met dezelfde mensen (en veel van die mensen heb je net leren kennen) en met elkaar maak je allemaal avonturen mee. Dat schept een band! En dat maakt een beurs ook zo fantastisch: de sfeer, de gezelligheid en vooral dat voldane gevoel achteraf.
Ik vond het tof! Mijn stem niet. Nu (maandag) is het nog ellendig. Hoesten, keelpijn, hees: alles. Dus ik schenk nog even een theetje in okee?

Hoe was jullie weekend? Ik heb best wat van jullie op de gezondheidsbeurs gezien!! Was leuk!!
Wat vonden jullie het leukste daar? Save-Me he? 😉

Liefs! Nora

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.