Haaa hoi! Ik ben er weer. En jij ook: superleuk!
Dit weekoverzicht is een dagje later dan de bedoeling was (doel is om dit op zondag online te zetten), sorry! Maar uit de categorie #dooddoeners: “Beter laat dan nooit!”
Ik had een redelijk rustige week: een paar plannetjes vielen (letterlijk) in het water, maar eigenlijk kwam dat best goed uit. Want soms is het heerlijk om thuis even lekker op de bank te hangen (okee toegegeven: vaak met laptop op schoot, want ik heb altijd wel iets te werken/ bloggen/ socializen).

Dus ik ging deze week NIET naar de Efteling en ik ging ook NIET fietsen. Wat ik wel deed? Lees maar mee:

Maandag ♥ 4 september

Je gelooft het nooooit: ik stond om 7.00u (’s ochtends ja) in de Crossfitbox. #wajoooo
Dit kostte even wat doorzettingsvermogen toen ik uit bed moest: 6.15u opstaan is gewoon kak. Maar toen ik eenmaal bij Crossfit was en vooral toen de training er op zat, was ik superblij! Hopla, de dag moest nog beginnen en ik had al intens gezweet. En ik zat de hele dag vol energie. Tof, dit ga ik vaker doen.

early morning Crossfit met Niki en Daan

Early-morning-Crossfit met Niki en Daan. Kijk ons shinen om 8.00u ’s ochtends 🙂

De rest van de maandag werkte ik thuis (en oja ik had ook nog een logopedische aan-huis-behandeling, 5 minuten fietsen van huis. Helaas ging na minuut 2 m’n band lek #mehhhhh, dus ik had een fijn wandelingetje).
’s Avonds zou Puck (Jurs dochter) komen eten, dus ik maakte een grote schaal van mijn succesrecept.

succesreceptje

Dit is zo lekker! En makkelijk (ook niet onbelangrijk).

Maar last-minute kwam Puck toch niet, dus hadden Jur en ik deze schaal helemaal voor onszelf en hoefden we dinsdag dus niet te koken 😉

Dinsdag ♥ 5 september

Omdat de zomervakantie nu echt voorbij is, is het weer lekker druk op de praktijk.
Tijdens het wekelijkse overleg met m’n collega’s trakteerde ik op taart van bakker Mühl (dit had je kunnen zien op m’n Instastories, volg je me al op Instagram?) want ik was een maand geleden jarig, maar toen was iedereen op vakantie. Ik kreeg het hilarische boek ‘Zeik niet zo‘ en voelde me alwéér jarig 🙂

’s Avonds ging ik nog even naar Crossfit en daarna plofte ik gezellig samen met Jur op de bank (zo blij dat hij er weer is!!).

Weesp by night

Weer even wat Weesp-spam (kiekje gemaakt tijdens het avondrondje met Monster). Het is gewoon heel feeëriek hier.

Woensdag ♥ 6 september

Ik werkte de heeeeele dag op de praktijk. Niks boeiends te vertellen hierover.
En ik schreef een blog over Crossfit-handen en hoe je hier mee om gaat. Al gelezen?

geen poezelige handjes meer

Ooit had ik fijne, zachte, vrouwelijke handen. Nu heb ik ruwe stratenmakers-klauwen met een dikke laag eelt. #Crossfit

Donderdag ♥ 7 september

Omdat het maandag zo fijn was om 7.00u ’s ochtends in de Crossfitbox, ging ik vandaag weer zo vroeg: dan heb je tenminste wat aan je dag! (OMG, ik klink als een babyboomer van ‘We zijn er bijna’)

Scott de box-hond

Heel ‘spontaan’ kiekje met Scott de box-hond. (deze foto moest 80x over, omdat Scott wel fotogeniek is, maar liever niet op de foto wil.)

en weer een blauwe plek door Crossfit

Van kettlebell Thrusters word ik niet mooier… #blauw

Na Crossfit stapte ik in de auto naar Amsterdam: tijd voor een nieuwe martelgang bij #terrorfysio Sybilla.
Het lijkt trouwens wel écht of m’n hiel iets minder pijnlijk wordt! De ‘massage’ van m’n hiel en spier onder m’n voet was namelijk een stuk beter vol te houden dan vorige keren. Maar toen die verdomde naald weer in m’n zere plek gejetst werd (want echt voorzichtig gaat dat niet) kon ik me niet inhouden en heb ik misschien weer de hele toko bij elkaar geschreeuwd.
Misschien hè.

Sybilla is trouwens niet écht een terrorfysio hoor, ze is best wel tof: ze wil namelijk ook heel graag dat ik snel weer kan hardlopen.
Ik heb nu zelfs met haar afgesproken dat ik deze week, vlak voordat ik weer naar haar toe ga, 20 minuutjes mag hardlopen! Nou ja: wandelen-rennen-wandelen-rennen-wandelen. En maximaal 20 minuten. Maar HEE, ik ga weer rennen!!!!! #intensblij

pure doodsangst voordat Sybilla toeslaat

Pure doodsangst voordat Sybilla toe zou slaan…

Vrijdag ♥ 8 september

Dit was by far de natste dag van de week (van het jaar?!). Gelukkig zat ik binnen op de praktijk.
’s Avonds zouden we naar de Efteling gaan (jaaaaaa tof!!!!) maar dat ging niet door, vanwege de regen…. #huilen

Toen trad plan B in werking: thuis (met Jur), kaarsjes aan, gordijnen dicht, film aan en onder een dekentje lekker cocoonen♥

[no pictures please]

Zaterdag ♥ 9 september

De zaterdagochtend WOD van 9.00u is denk ik mijn lievelings. Ik vind het namelijk superfijn om m’n weekend in de box te beginnen. Met Maria en Ineke knalde ik een buddy-workout er uit. Whoehoeeee, was leuk!

buddy workout met Ineke en Maria

Kijk ons gaaaaaan!!

atlasstone

Deze unit heet een Atlasstone. Optillen is al een dingetje, vasthouden is helemaal een gedoe….

Eervolle vermelding voor Crossfit-eindbaas Daan: hij maakte deze foto’s↑↑

De rest van de ochtend was ik met Jur op pad om een (te gek) promo filmpje te maken voor Save-Me en de 50+ beurs. Hier kun je het filmpje bekijken (doe maar even, is leuk 🙂 )

’s Middags was er een mosselfeestje bij ons in de Middenstraat! En laat ik nou net DOL zijn op mosselen en DOL zijn op feestjes. Zelfde geldt voor Jur 😉 Dus wij waren er bij.

mosselfeestje in Weesp

mosselfeestje in Weesp!

En weet je wat het leuke was? Na het mosselfeestje, was er nóg een feestje in Weesp: het Concert aan de Steiger, bij cafe ’t Helletje.
Lekker meeblèren met Hollandse hits, biertje erbij, allemaal gezellige mensen: mij kan je niet blijer maken 😉

Zondag ♥ 10 september

Het werd gister iets later dan de bedoeling was, dus vandaag werd ik niet topfit wakker… En dat is jammer, want ik ga vandaag WOD 1 doen van The Nationals. Dus hup: koffie er in! En het ging meteen een stuk beter met me.

Ik maakte nog ‘even snel’ een eiwitrijke zwarte bonen brownie (om mee te nemen naar Crossfit: ik gok dat we na de workout wel een eiwitrijke snack kunnen gebruiken).

Zwarte bonen brownie met eiwit

Zwarte bonen brownie: vers uit de oven! En tegen alle verwachtingen in heel goed te doen! Recept volgt.

pure focus voor WOD 1 van the Nationals

Pure focus voor WOD 1 van the Nationals (op andere foto’s keek ik zó lelijk, dat gespannen gezicht nog best wel mee viel). Ik denk dat ik nog een aparte blog (-serie?) over The Nationals ga maken, leuk?

Na deze uitputtingsslag dook ik snel onder de douche. Jur en ik moesten namelijk meteen door naar de verjaardag/ housewarming van een vriend van hem, in Huissen (Waar?! Dat ligt vlakbij Nijmegen).

Huissen is ook best feeeriek

Huissen (spreek uit: Huuze) is ook best feeëriek.

Dit was mijn week jongens. Komende week staat er vooral ‘WERK’ in m’n agenda. Maar ook een stadswandeling, een rondje hardlopen (20 minuten!!!) en een bitterbaluitreiking.

Hoe was jouw week?

Liefs! Nora

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.