Haaaa! Gezellig dat je weer bent aangekomen bij mijn wekelijkse dagboek. Op de een of andere manier is het dit weekend weer niet gelukt om dit weekoverzicht op zondag te plaatsen. Maar maandag is ook goed. Vind ik.
Ik ga je vandaag bijpraten over een heerlijk weekje waarin ik eindelijk weer wat kilometers maakte op m’n hardloopschoenen, ik een presentatie gaf over een project dat ik deed, en we op de valreep nog even lekker uitwaaiden op het strand.

Okidoki, here we go!

Maandag ♥ 16 oktober

Drie keer raden waar ik om 7.00u ’s ochtends was. Natuurlijk in de Crossfitbox. Early morning Crossfit is het nieuwe uitslapen 😉  Lees hier maar waarom ik ochtendgymnastiek zo fijn vind (en kom vervolgens allemaal ook ’s ochtends vroeg naar Crossfit! Vind ik gezellig!)

Maandag = thuiswerkdag. Ik deed allemaal tekstschrijver- en logopedisten-dingen. Ik schreef ook voor het eerst in m’n leven een vacaturetekst. Best lastig om een vacaturetekst te schrijven die opvallend (mag best ludiek zijn vind ik), creatief en duidelijk is.

Ik kreeg deze prachtige bloemen van R&N omdat ik m'n copywriter diploma heb gehaald

Halverwege de middag werd ineens deze prachtige bos bloemen bezorgd. Die kreeg ik van lieve R & N, omdat ik mijn diploma als copywriter had gehaald!♥

Dinsdag ♥ 17 oktober

Een doodnormale dag:
– Ik had ’s ochtends cliënten op de praktijk,
– tussen de middag had ik overleg met collega’s
– en ’s middags had ik nog meer cliënten op de praktijk.
– Na werk: boodschappen doen en eten.
– En om 19.30u deed ik een WOD bij Crossfit.
– De rest van de avond zat ik met m’n laptop voor de tv #multitasken

Early morning Crossfit selfie met Scott

crossfit selfie met Scott (deze foto is trouwens zaterdag gemaakt in de box, aar anders had ik geen foto voor de dinsdag…)

Woensdag ♥ 18 oktober

Ook woensdag was ik de hele dag op de praktijk. Hierna moest ik nog wat laatste dingen afmaken en regelen voor de presentatie die ik donderdag zou doen. En ik rende ook nog ruim 9 km (met een relatief rustige hiel #hielleluja)

Het was allemaal een beetje haasten, omdat Jur en ik om 19.30u in de Grote Kerk in Weesp wilden zijn.
Huh?! Gaan jullie naar de kerk?!
Ja! Weesp moet fuseren, maar moet eerst kiezen of dit met Amsterdam of met Gooise Meren wordt. En woensdagavond hielden de loco-burgermeester van A’dam en de burgemeester van Gooise Meren korte promotiepraatjes (Gooise Meren trakteerde zelfs op taart #omkoperij) en konden er inhoudelijke vragen worden gesteld (door ‘het volk’). En dit was dus in de kerk.

Eerlijk: het was heel interessant. Ik dacht dat ik duidelijk vóór Amsterdam was, maar ik heb ook goede dingen over Gooise Meren gehoord vanavond (je hebt GM goed gepitcht, mister Mostert!) (als het aan mij ligt wordt het nog steeds Amsterdam trouwens).
Maar hoe later het werd, hoe tenenkrommender de vragen (“Hoe moet dat nou als Weesp bij Amsterdam gaat horen en je in Weesp op de Herengracht woont: weet de postbode dan wel dat het niet de Herengracht in Amsterdam is?” SERIOUSLY?!)

prachtig Weesp

Hoe dan ook: Weesp is prachtig. Of het nou bij Amsterdam of Gooise Meren hoort.

Donderdag ♥ 19 oktober

Early morning Crossfit (7.00u): check! In m’n eentje….. (en dat vind ik dus zielig voor Daan de Crossfit-meester, want die moet dan speciaal voor mij freaky-vroeg opstaan… Sorry Daan.)

Ik stuiterde lekker van de WOD, dus thuis bouwde ik snel een ontbijtje voor Jur en mezelf, rende ik met een stofzuiger door het huis, dook ik snel onder de douche, en zat ik om 9.00u STIPT aan tafel voor een meeting met J. van  Natuurmonumenten. En dat liep goed! #leukedingen #goedezaken

En toen was het moment daar…. tromgeroffel… ik had bij Uit&Meer afgesproken met 3 mannen. (Oei, dit klinkt raar.)
Klanten dus (ik maak het alleen maar erger he?)
OPDRACHTGEVERS dus. Ik bouwde namelijk voor hen een website (niet alleen hoor. Ik kreeg hulp van een prof-websitebouwer.) En deze website ging ik presenteren.

presentatie Sving website

Ik had een lint om ‘de website’ gedaan, zodat deze kon worden doorgeknipt: net als een echte officiële opening 🙂

 

De presentatie was een succes! #yes
Best een mijlpaal dit: een presentatie van een van m’n eerste opdrachten als freelance tekstschrijver. Tijdens m’n eerste zakenlunch. Ohhhh ik ben echt een #zakenmeisje aan het worden 🙂

Vrijdag ♥ 20 oktober

Een drukke dag op de praktijk → de laatste dag voor de herfstvakantie is de motivatie niet meer zo groot (dat geldt zowel voor m’n cliënten als voor mij…)

M’n gedachten waren vandaag bij de vrouw en de jongen die hun man/vader hebben verloren. Deze man/vader uit Weesp werd vandaag gecremeerd. En ook al kende ik hem niet goed, het feit dat het leven van een jonge, fitte vent zomaar voorbij kan zijn maakt me intens verdrietig. Vooral als ik denk aan de vrouw en de zoon die hij achterlaat 🙁
De man maakte ooit een muts voor me. Elke keer als ik deze winter die muts op zet, zal ik weer even aan hem denken.

kjelba muts Weesp

Vrijdagavond dook ik nog even de kroeg in om gezellig bij te kletsen met een vriendin.
En ik heb het niet eens laat gemaakt 🙂 #voordeverandering

Zaterdag ♥ 21 oktober

Weekend!! Nadat ik van 9.00u tot 10.00u had ge-Crossfit, werd ik thuis meteen weer aan het werk gezet:
Ons huis krijgt een upgrade! Want Jur gaat het hele huis schilderen. En NEE, daar mag ik hem niet bij helpen (ik weet niet precies waarom niet, maar ik vraag niet te ver door. Iets met geen slapende honden wakker maken..).
Wat ik WEL mag doen = al het houtwerk in huis poetsen.
En dat is veel… Want hele stukken muur, alle kozijnen eén ALLE plafonds zijn van hout.
Heb je wel eens geprobeerd een plafond te poetsen? Pfffff LASTIG!! Dus ik ben nog wel even bezig…
Overigens is Jur heel secuur alles aan het schilderen en het wordt prachtig!!

’s Avonds kwam een vriend van Jur samen met zijn vrouw bij ons eten. Het was zo gezellig dat er op een gegeven moment zelfs een tango werd gedanst #geengrap.

etentje met T & B

Dit was vóór de tango 😉

Zondag ♥ 22 oktober

Mennn wat een kutweer. Net nu ik wilde rennen… Maar rennen in de regen is wel okee, dus ik besloot gewoon te gaan.
En het ging goed!! Ik rende voor het eerst weer 11 km achter elkaar en ik had nauwelijks last van m’n hiel!!! JOEHOEEE!!
Ik deed wel heel rustig aan trouwens.

Weer 11km gerend! Yess

Ik ben er ondersteboven van. Of in elk geval scheef.

Omdat het zulk heerlijk weer was (euhh?) besloten Jur en ik met Puck (Jurs dochter) lekker naar het strand te gaan.
Beetje zonnen, ijsje eten, je kent het.
Grapje. We gingen lekker uitwaaien met Monster. En daarna opwarmen bij strandtent Aloha.

het waaide in Wijk aan Zee

Het waaide ja.

 

en lekker even bijkomen bij Aloha

Even opwarmen bij Aloha met bier, thee en nachos. Perfect.

Het fijne van zo’n middagje op een winderig strand, is dat je helemaal rozig terugkomt.
Dus ’s avonds kon ik heerlijk bankhangen (een column voor het WeesperNieuws schrijven) en de finale van Heel Holland Bakt kijken ♥

Dat was mijn week jongens.
Inmiddels is het maandagmiddag en heb ik er alweer 2 meetings op zitten. Gelukkig is het deze week op de praktijk lekker rustig vanwege de herfstvakantie, zodat ik even flink aan m’n joekel van een to-do-list kan werken…

Ben jij het weekend goed doorgekomen? Wat heb je voor leuks gedaan?

Liefs, Nora

2 antwoorden
 1. Anita
  Anita zegt:

  Heerlijke drukke week geweest voor je! Man ik bedoel natuurlijk Vrouw ? de energie spat eraf!! Maar super dat je eerste zakenlunch met presentatie zo een succes was!! Top!! En wauw… Jur alles aan het schilderen…. wij denken er over maar Jur al begonnen, dat is het voordeel van de jeugdigen ?. Komen snel eens kijken. ?

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Jaaa, Jur is echt druk bezig! En onze ‘nieuwe’ zolderkamer (= werkkamer) is al af. Kom maar snel langs om te kijken, gezellig!
   Willen jullie het hele huis schilderen? Ruud heeft het maar druk 😉

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.