Haaaa, super tof dat je er weer bent!! 🙂
Deze weekoverzichtjes worden altijd best goed gelezen en ik snap wel waarom: lekker meekijken in iemands anders leven is ook best leuk (vind ik).
Persoonlijke verhalen en belevenissen op andere blogs vind ik ook altijd bijster interessant. Lekker GLUREN wat anderen allemaal doen, of noem het meekijken achter de schermen #nieuwsgierig

Maar goed. Mijn week dus. Die vloog voorbij!! Geen idee waarom, maar het ging echt snel.
Het niet-hardlopen gaat me trouwens goed af! Weer niet gerend (ik zal binnenkort een blessure-update doen!) en wel gefietst (3x) geCrossfit (2x) en gezommen (1x). Hopla.

Maandag ♥ 8 mei

Ik stapte om 9.00u de auto in, op weg naar Overveen. Ik had namelijk een fotoshoot. OMG, dat klinkt Doutzen-Kroes-achtig 😉 #droomlekkerverder
Het was ook eigenlijk geen fotoshoot, er werden gewoon foto’s gemaakt. Van mij. Terwijl ik van een duin af rende.
Ja ik rende… #magniet #foei. Alles voor de foto 😉
Ik rende trouwens niet alleen, maar met Jelte. Dat is de projectleider van Hardlopen met Reuma. En hardloper (met een marathontijd van 2.20u op zijn naam, wow.). Deze foto-sessie was namelijk voor het Haarlems Dagblad en hoorde bij een interview dat we gegeven hadden.
Nadat Jelte en ik een paar keer van een Kennemer-duin waren afgerend, kon ik weer naar huis.
Ik wacht nog op de foto’s… Anders had ik er ZEKER eentje hier geplaatst!

De middag werkte ik gewoon op de praktijk.
En daarna sjeesde ik naar Aaltje, voor een etentje met de Tafel van Weesp (een vrouwennetwerk waar ik bij zit). Op zo’n avond is er altijd eerst een presentatie/ workshop/ iets interessants. Vandaag een presentatie over Zwitserland. En we kregen Toblerone. Het was dus leuk 🙂
Haha, nee het was écht leuk, ik zat bij gezellige mensen aan tafel.
En, niet onbelangrijk, ik heb goed en nuttig kunnen netwerken…. Hopelijk iets om later hier op terug te komen!

Ik heb ook geen foto van m’n vrouwen-avond… Slechte blogger jongûhhh.
Dus daarom een foto van m’n nieuwe craving: Cola Zero Cherry♥

Cherry coke zero is dus echt lekker

Dinsdag ♥ 9 mei

Overdag: Ik werkte wat, ging tussendoor naar de markt en had het wekelijks overleg met m’n collega’s.
Na werk sprong ik op de fiets, tijd om weer wat fietskilometers. Ik had afgelopen zaterdag een vet mooi fiets-shirt van Maloja gekocht bij Handmade (met 70% korting!!! Ik moest 0,00001 seconde nadenken: ik neem ‘m) en die heb ik meteen uitgeprobeerd!!
nieuwe fietstrui maloja

Woensdag ♥ 10 mei

Best een drukke dag op de praktijk vandaag. Maar vroeg klaar, dus kon ik om 17.30u in de Crossfit-box staan.
Ik vind die tijd wel prima om te sporten: dan kan ik (we) daarna rustig eten en hebben we nog wat aan onze avond.
Jesus, ik klink als een oud wijf.

De WOD was heftig:
Ik zou hier alle afkortingen van de workout kunnen opschrijven (voor mijzelf al een gepuzzel, laat staan voor non-crosfitters) maar ik zal alleen even het heftige gedeelte vertellen #lekkerinteressant
‘burpee box jump overs’: eerst een burpee doen, dan met 2 voeten tegelijk op een box springen en weer van de box springen, en dan weer een burpee en op en van de box springen etc. Totaal 100. Honderd ja.

scott de crossfit hond

Scott, de Crossfit0294 hond, houdt de wacht.

Donderdag ♥ 11 mei

Op mijn Garmin (forerunner 735xt) kan je zelf ‘koersen’ maken: een fietsroute die dan op je horloge als een soort TomTom de weg wijst. Dat leek me handig. Ik had woensdagavond een fietsroute gemaakt langs Nederhorst, ’s Graveland en dan langs Kortenhoef en Hilversum naar Lage Vuursche. En dan ook weer terug naar huis natuurlijk. Totaal zou het 50km zijn.
Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik het richtingsgevoel van een ui heb. Ik herken wegen en plaatsen ook meestal niet als ik er al eens langs gefietst of gerend ben. Ik was dus volledig overgeleverd aan m’n Garmin….
Dat kon niet anders dan misgaan. Ik verdwaalde rondom Hilversum. Toen ik inmiddels voor de zesde keer was afgestapt om op m’n telefoon de weg te zoeken, was ik er echt klaar mee. M’n telefoon ging op eigen houtje ook nog iedereen uit m’n contactenlijst met de letter ‘B’ bellen (sorry tante Baba…) #ditwasdedruppel
Ik besloot om de bordjes richting Weesp terug te volgen. Dan maar geen Lage Vuursche of mooie route. En ik had niet alle tijd, want ik moest om 12.oou weer gedoucht en al in de auto zitten #haast
Wonder-boven-wonder had ik toen ik thuiskwam wel 50km op m’n teller. Fietskilometers: check.

Ik was net op tijd thuis om even te douchen en meteen weer in de auto te stappen. Samen met 2 collega’s ging ik naar een cursus in Leiden. Cursus was best okee, maar ik kakte nogal in. Gaaaaaap.
Na de cursus ook weer snel terug naar Weesp, want: zwemles…

Het thema van de dag was dus HAAST.
Na zwemles had ik eindelijk de tijd voor m’n dagelijkse voet-rol-sessie (blessures vragen nogal wat tijd….)
Dit mooie apparaat heb ik van vriendin A. geleend: echt heeeeeerlijk om met je voet zo lekker te rollen!! Ook als je geen hielspoor-kneus bent zoals ik, dan kan ik je dit werktuig van harte aanbevelen!

Dit rol-ding is goud

Vrijdag ♥ 12 mei

Ik werkte tot 17.30u en toen ik thuiskwam was er een heeeeeerlijk lentezonnetje, precíes bij ons voor de deur!! Nou ja!
Dus het was bijna verplicht om even op het bankje in het zonnetje te zitten. Mét GinTonic #datsnaptejenatuurlijkal
Toen moest ik me een beetje haasten, want ik had om 18.00u afgesproken met vriendinnetjes Branca, Floor en Lois (Het is maar 1 minuut fietsen, maar toch was ik iets te laat...)
Bij Branca thuis hebben we een paar wijntjes gedronken, heel gezellig gegeten, gegierd van het lachen en gekletst tot middernacht. Super gezellig ♥

Noor Floor en Branc

Wijntjes met Floor en Branc (Lois was al naar huis). Het was al laat, de foto is onscherp 😉

Vandaag kwam ook de blogpost over deze Mexicaanse kipsnackjes online. Die trouwens heeeeeel eiwitrijk zijn, dus perfect sport-voer!! Al gelezen?
(De eiwit-reminder kreeg ik van crossfit-buddie A.: thanxx! Hoe kon ik dit vergeten?!)

Zaterdag ♥ 13 mei

Met een hoofd dat iets zwaarder aanvoelde dan normaal (toch die wijntjes…) begon ik de dag om 9.00u bij Crossfit.
Ik ben blij dat ik Crossfit weer zo lekker heb ontdekt 🙂
De volgende foto’s zijn gemaakt door Stella, de Crossfit-juf (ik heb er maar een collage van gemaakt, met ook een foto van vorige week):
Collage crossfit

’s Middags poetste ik het huis, maakte ik moederdag-cadeaus voor oma en tantes (op moederdag gaan we eten bij familie. Twee tantes regelen alles, inclusief het eten, dus zij verdienen ook een moederdagcadeau vond ik). Ik maakte verwen-pakketjes, met o.a. thee en chocola. En oma krijgt een geluksboom.
Mijn eigen moedertje zie ik niet op moederdag (maar ik denk wel aan je hoor mam!!). Ik stuurde haar een chocolade-reep van ChocStar (dit is een leuke site joh!! Kan je zelf je reep samenstellen!). Ik bedacht de reep: witte chocola, met pecannoten en framboosjes, een beetje popcorn en gouden sterren (het moet wel shinen natuurlijk)

DIY moederdag verwen-pakket

DIY moederdag verwen-pakket

courgette pizzatjes

Als middagsnackje maakte ik pizzatjes van courgette.

mexicaans eten op zaterdag

En ’s avonds stond de tafel vol met Mexicaanse hapjes. We waren maar met z’n tweeen hoor 😉 En we keken een fijne film.

 

Zondag ♥ 14 mei

Samen met Jur fietste ik vandaag de Waterlandtocht. Een knusse toertocht, georganiseerd door TFC Weesp.
Ik ben nog steeds m’n fietskilometers aan het opbouwen, dus we besloten de tocht van 70km te doen. Dat was heel prima en daarna vond ik het ook mooi geweest 🙂

koffiepauze tijdens waterlandtocht

koffiepauze tijdens de Waterlandtocht.

Nu, op zondagmiddag/ avond, vieren we moederdag met de familie Schenk. Kan ik de verwen-pakketten en de geluksboom uitdelen 😉

Dat was ‘m weer, mijn week!
Komende week moet ik vooral veel werken op de praktijk…. en ik heb een (hopelijk) zéér nuttige werk-afspraak, voor alle andere plannen die ik heb 🙂 Mocht het doorgaan: je hoort van me.

Hoe was jouw week? Nu wild aan het feesten op een Moederdag-Party?

Liefs! Nora

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.