Hooooii!! Nora hier! En jij ook #vindikleuk
Een dagje later dan gepland (ik probeer m’n weekoverzicht op zondag te maken), maar hier dus mijn week!
Ik deed afgelopen week best veel gezellige dingen, en op de één of andere manier hoort bij gezellige dingen altijd: ETEN.

#eten. I like it. Nora’tjes houden nou eenmaal van eten.

Dus ik heb deze week dus bijzonder veel gegeten: haring, BBQ, pizza, appeltaart… #burp.
Maar ik deed nog meer hoor 😉

Maandag ♥ 12 juni

Een gekke dag, want na m’n werk stapte ik met Jur in de trein naar UrbanCampsite Amsterdam.

We sliepen in een kunstwerk (eigenlijk twee kalverhokken aan elkaar) en namen heel decadent een hottub in een vuilcontainer.
Benieuwd hoe dat was? Over het avontuur op UrbanCampsite schreef ik dit verslag. 

ik op de sleeping pod UCA

Dit is onze Sleeping Pod!

Dinsdag ♥ 13 juni

Na een ontbijt op UrbanCampsite, namen we de trein terug naar Weesp. Vanaf 12u moest ik gewoon weer werken namelijk…
Nog een beetje gaar van alle gezelligheid op onze kunstwerk-camping (tot diep in de nacht….) besloot ik na werk een lesje Crossfit mee te pakken.
Goede beslissing!! Want daarna voelde ik me meteen TOP en had ik weer energie!!

op de fiets in de zon

Hard getraind (rood hoofd) en vol adrenaline fietste ik van Crossfit naar huis. En kijk die blauwe lucht!!! #zomervibes

Omdat ik nu toch de hele wereld weer aankon, werkte ik ’s avonds aan m’n nieuwe website.
Mijn eigen tekstbureau (Hier spreekt girlboss Nora 😉 ) begint al aardig wat vorm te krijgen. Inclusief werk!! Super tof. Want van schrijven word ik echt blij!!

sneakpreview van mijn website

sneakpreview van mijn website 🙂

Woensdag ♥ 14 juni

Ik werkte overdag op de praktijk (ben ook gewoon nog logopedist hoor!).
Na werk zwommen Jur en ik een kilometer in de Vecht: wat een lekker water!! Ook al vind ik zwemmen niet de leukste sport die er is (mijn hardloop-liefde is hardnekkig, zelf nu ik niet mag rennen…) was dit toch best een fijne zwemsessie.

Na het zwemmen snel douchen, want ik moest naar een vergadering in Bussum… Ondanks dat we met 14 logopedisten in een warm hok zaten, was het nog best een nuttige avond. We bespraken de nieuwe richtlijn TaalOntwikkelingsStoornissen (voor wie benieuwd was wat we daar deden).

Thuis nog even snel langs mijn oppas-moestuin. De peulen groeien de pan uit, dus met touw + inventieve knopen heb ik de McGyver uitgehangen: de peulen-plant staat weer #pfieww.

Mijn oppas-moestuin. Linksboven: de peulenplant :-)

Mijn oppas-moestuin. Linksboven: de peulenplant 🙂

Donderdag ♥ 15 juni

’s Ochtends vroeg kreeg Jur de startbewijzen van de Vechtloop (zondag 25 juni in Weesp, heb jij je al ingeschreven? Ik niet… dankzij m’n hielblessure moet ik aanmoedigen, mehhhh). Goed nieuws: iedereen die meedoet aan de Vechtloop krijgt een Save-Me sticker + profiel!! En daarom zaten Jur en ik vandaag zakjes te vullen

Save-Me + Vechtloop

Startnummer + sticker + kaartje in een zakje doen (en dit bijna 1000 keer)

Omdat het intens lekker fiets-weer was, deden we ’s middags nog even een rondje op de racefiets. De wind bleek best pittig te zijn… Maar lekker even zweten is toch best fijn!

wazige foto slapen op de bank

En toen ’s avonds: Jur en Monster vielen in slaap… En ik kreeg kramp in m’n rug, maar ik durfde niet te bewegen omdat m’n mannen-liefdes zo zoet lagen te tukken…

Vrijdag ♥ 16 juni

Een drukke dag op de praktijk… (wat is dat met vrijdag?! Dan lijkt iedereen drukker/ chaotischer/ ongeconcentreerd. Of ligt dat aan mij en ben ik op vrijdag gewoon toe aan weekend? Antwoord op deze retorische vraag = ja)

’s Avonds hadden we een gezellig borreltje bij ons thuis: onze vriendinnen Ilse en Louise uit het verre oosten (spreek ‘oosten’ uit op z’n Twents) kwamen met hun mannen Sipke en Joost lekker bijkletsen. Heel erg leuk!

En ik maakte deze borrelplank.

En ik maakte deze borrelplank. #eten

Zaterdag ♥ 17 juni

Omdat de borrel van gisteravond iets te gezellig was, stond ik niet om 9.00u maar om 10.00u in de Crossfitbox. Doel: even wat alcohol uitzweten. Doel behaald.

De Laurentiuskerk (die kerk in Weesp waarvan de torenspits is afgebrand) hield open huis. Dat noem je denk ik open kerk. De fundering is uitgegraven en de grote renovatie kan beginnen. Dat wilden we natuurlijk met eigen ogen zien.

Laurentiuskerk open huis

Druk in de kerk!

’s Middags deden we lekker burgerlijk boodschappen en aten we haring: ook al zo burgerlijk.

Hollandse nieuwe op een bordje

Deze Hollandse Nieuwe zwom gister nog rond (denk ik). Nu ligt hij (zij?) op een bordje.

En toen ving Jur een brillendief.
Wat? Ja echt.
Via de Weesper-buurtwacht app kwamen allerlei verontrustende berichten binnen over een brillendief die door Weesp liep. Dit haalde een soort A-team-krachten in Jur naar boven. Dus als een echte Batman ging hij het onrecht bestrijden. Twee uur later: dief gepakt (dankzij Jur!! #held)! Dit schreef iemand op Facebook er over:

helden epos

Eenmaal thuis transformeerde crime-fighter Jur in een BBQ-master (die man kan ook echt alles hè?) en hebben we heerlijk geBBQd op ons dakterras♥

BBQ op dakterras

BBQ op dakterras. Ik zei het toch: het draait deze week om #eten 🙂

Zondag ♥ 18 juni

De fiets op! Want: lekker weer!! Jur had een prachtige route bedacht, door Maarsen, Breukelen, Soest, Baarn en Groenekan (had ik nog noooooit van gehoord).

fietsroute problemen

Routeproblemen onderweg. En we fietsten pas 5 minuten 😉

koffie op een fijn terrasje in Baarn. Met appeltaart! #eten

koffie op een fijn terrasje in Baarn. Met appeltaart! #eten

We fietsten door naar Nederhorst den Berg, om onze sportvriendjes aan te moedigen bij de sprinttriatlon. Heel erg leuk! Volgend jaar doe ik ook mee, heb ik me voorgenomen.

’s Middags: alweer tijd voor #borrel + #eten (het is een thema in m’n leven. Daarom had ik dus even geen tijd om m’n weekoverzicht te schrijven). Lily, Ricardo en Marcel haakten aan, voor onze deur in de Middenstraat.
Echt, ik doe alleen maar gezellige dingen met gezellige mensen. I like it a lot.

Ja hooooiiii!! #borrel

Ja hooooiiii!! #borrel

en daar zijn de pizza's

en daar zijn de pizza’s #eten

De ijsjes van Nelis staan niet op de foto. Maar ze waren er wel. Wat een zondag.

Dus. Ik ga deze week gezond eten okee? En misschien sla ik de drankjes een keer af. Of gewoon iets minder, dat lijkt me wel haalbaar.

Hoe was jouw week? Had jij het ook zo leuk? 🙂

Liefs! Nora

4 antwoorden
 1. Bjorn
  Bjorn zegt:

  Schrijf je dit nou om mensen expres jaloers te maken? Poeh wat een leuk leven heb jij toch ? Haha!

  Ben benieuwd naar je nieuwe website! Je weet me te vinden mocht het nodig zijn he?

  Beantwoorden
 2. Sophie
  Sophie zegt:

  Lekker weekje hoor Noor! Heb je Luuk nog voorbij zien komen bij de triathlon? Doen wij ook snel zo’n bbq-avond samen?? ?? fijne nieuwe week en misschien tot volgend weekend!

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Ha Soof! We zagen bij de uitslagen Luuks naam staan! Maar ik heb hem niet gezien… We stonden bij de tweede startgroep te kijken bij het fietsen: maar het is nogal lastig om mensen met helm te herkennen… Misschien heeft Luuk ons wel gezien? Als ik het had geweten dan had ik natuuuuuurlijk wat beter opgelet!!!
   Hopelijk tot zondag! xxx

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.