Onze bruiloft. Nog geen twee maanden geleden zijn we getrouwd en toch voelt het al als best lang geleden…
We hebben maanden naar die GROTE dag toe geleefd en het was natuurlijk een fantastisch feest (hier lees je er alles over), maar damn wat gaat zo’n dag snel voorbij….

Ik wil het liefst zo lang mogelijk nagenieten van de dag waarop ik ‘Mevrouw Schenk’ werd. Onee, dat was ik al.
De dag waarop ik mevrouw Schenk blééf, maar waarop ik trouwde met de leukste man van de wereld 🙂
Sowieso een dag om nooit te vergeten. Maar napret is ook belangrijk. En dat hebben we.
Ik zal je vertellen hoe wij zo lang mogelijk nagenieten van onze bruiloft!

bedankkaarten bruiloft Noor en Jur Kaartje2Go staand

We versturen bedankkaartjes!

Zoveel geweldige mensen, zoveel lieve woorden, de meest originele en hilarische cadeaus en ALLEEN MAAR LIEFDE.
Eigenlijk kunnen we niet in woorden uitdrukken hoe mega fantastisch we dit allemaal vonden. Maar dat doen we toch.
Op een bedankkaartje!
Bij Kaartje2go maakte ik bruiloft bedankkaartjes, om zo alle gasten van onze bruiloft nog een persoonlijk berichtje te kunnen sturen. Terwijl ik de bedankkaarten ontwierp, kwam ik erachter dat ze bij deze leuke kaartjesclub ook hele mooie trouwkaarten hebben, die je helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen! En je kunt zelfs sluitzegels bestellen bij je pakje trouwkaarten! Als ik nog een keer ga trouwen dan ga ik hier zeker kijken.
Hahahaha GRAPJE. Ik trouw natuurlijk maar 1 keer.

Bruilofts-playlist

Voor de bruiloft (al op de uitnodiging) hadden we alle gasten gevraagd om hun lievelingsliedjes door te geven. Oja, we hadden ook gevraagd of de gasten wilden doorgeven welke muziek ze absoluut niet wilden horen 😉
Van al deze verzoeknummers hebben we op Spotify een playlist gemaakt. Uiteraard kwamen de haat-nummers niet in de lijst en vulden we de lijst aan met onze persoonlijke favorieten.
Deze playlist stond op voordat de DJ (die overigens niet zo fantastisch bleek te zijn, maar och, we hadden elkaar en er was ook wijn) begon.
Zo af en toe, meestal tijdens een BBQ op het dakterras of als we een spelletje spelen, zetten we deze lijst aan: instant bruiloft vibes!!

Kaarten en brieven lezen

We hebben zoveel bruiloftspost gekregen. Niet alleen op de bruiloft zelf, maar ook van te voren (en achteraf). Al deze superlieve kaarten en brieven hebben we uiteraard bewaard. En zo nu en dan pak ik de doos waar alle bruiloftspost in zit er gewoon weer even bij, zodat ik alle lieve berichtjes nog een keer kan lezen. Love it.

Foto’s

Open deur, maar heel veel hartjes voor alle lieverds die foto’s hebben gemaakt tijdens onze bruiloft♥
We hadden er voor gekozen om geen fotograaf in te huren voor een speciale wedding-shoot. We trouwden ‘relax’, met niet teveel gedoe. En een fotograaf vonden we teveel gedoe, haha!
Maar onder andere m’n vader heeft een heleboel foto’s gemaakt! En al die foto’s ga ik in een plakboek plakken. Lekker één-punt-nul in een ouderwets fotoboek. Maar dat doe ik op een regenachtige herfstdag ofzo. Nog meer nagenieten dan 🙂

Ok, nog één foto dan:

bordje op de camping - Jur en Nora

Nou jongens, jullie snappen: ik zit voorlopig nog wel even op een roze wolk! En volgens mij mag dat best na een bruiloft.
Oja! Onze huwelijksreis naar Maleisië komt er ook nog aan!! Mijn leven is zo te gek♥

Liefs! Nora

 

♦ Dit bericht maakte ik in samenwerking met Kaartje2go.♦

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.