Thuiswerken: tips van een ervaringsdeskundige
,

Thuiswerken: tips van een ervaringsdeskundige

Mijn tips over thuiswerken deel ik tijdens deze coronacrisis graag met je. Want geloof me, thuiswerken heeft ongelofelijk veel voordelen.
Ik in de pod UCA

Slapen in een kunstwerk | UrbanCampsite Amsterdam

Misschien hebben jullie op m'n Social Media al wat voorbij zien komen: ik sliep een nachtje (samen met Jur) op de UrbanCampsite, bij Amsterdam Sciencepark. EN HET WAS FANTASTISCH!!! Wat is UrbanCampsite Amsterdam? UrbanCampsite Amsterdam…
Ik gebruikte een week lang mannenproducten: Axe dark temptation

Ik gebruikte een week lang mannenproducten en dit gebeurde er…

  Ik rook naar man. Mannenproducten Verzorgingsproducten voor mannen. De helft van onze badkamer staat er vol mee, want: ik woon met een man. Okee nu eerlijk: een kwart van de badkamer is gevuld met mannen-producten, de rest (drie…
Miles&More nieuwe site

Het wiel opnieuw uitvinden...

Haaa hoi!!! Welkom op mijn totaal vernieuwde site!! In het diepste geheim ben ik de afgelopen weken bezig geweest met een nieuwe, verbeterde LOOK van Miles&More. Want, laten we wel wezen, dat was wel nodig. Miles&More is toch een…
vechtloop weesp 2015 op 's Gravelandseweg
, , ,

Wat elke hardloper moet weten over Weesp

Hardlopen in Weesp is weergaloos Het was je misschien al opgevallen: ik woon in Weesp en ik ben gek op Weesp. Als je er ook woont, dan snap je me. Geen twijfel. Als je er nog nooit geweest ben, of zelfs nog nooit van Weesp gehoord hebt:…