Thuiswerken: tips van een ervaringsdeskundige

Mijn tips over thuiswerken deel ik tijdens deze coronacrisis graag met je. Want geloof me, thuiswerken heeft ongelofelijk veel voordelen.

Ik in de pod UCA

Misschien hebben jullie op m’n Social Media al wat voorbij zien komen: ik sliep een nachtje (samen met Jur) op de UrbanCampsite, bij Amsterdam Sciencepark. EN HET WAS FANTASTISCH!!! Wat is UrbanCampsite Amsterdam? UrbanCampsite Amsterdam is een pop-up camping waar je kunt logeren in artistieke, bijzondere en nogal gekke kunstwerken. Het object waar je in […]

Ik gebruikte een week lang mannenproducten: Axe dark temptation

  Ik rook naar man. Mannenproducten Verzorgingsproducten voor mannen. De helft van onze badkamer staat er vol mee, want: ik woon met een man. Okee nu eerlijk: een kwart van de badkamer is gevuld met mannen-producten, de rest (drie kwart ja, heel goed) met mijn spulletjes. Toen ik vorige week wilde deo-en (is dit een […]

Miles&More nieuwe site

Haaa hoi!!! Welkom op mijn totaal vernieuwde site!! In het diepste geheim ben ik de afgelopen weken bezig geweest met een nieuwe, verbeterde LOOK van Miles&More. Want, laten we wel wezen, dat was wel nodig. Miles&More is toch een afspiegeling van mezelf (?), en aangezien ik tegenwoordig niet alleen blogger ben, maar ook columnist (whoehoeee!!) […]