Thuiswerken: tips van een ervaringsdeskundige
,

Thuiswerken: tips van een ervaringsdeskundige

Mijn tips over thuiswerken deel ik tijdens deze coronacrisis graag met je. Want geloof me, thuiswerken heeft ongelofelijk veel voordelen.
interview Runner's World vrolijke foto
,

Interview in Runner’s World (+ fotoshoot)

Haaa! Hoi! Ik schreef er al eerder over: Jur en ik staan in het maartnummer van Runner's World (een landelijk hardlooptijdschrift, whoehoeee)! Vandaag zal ik je helemaal bijpraten over hoe dit zo is gekomen en hoe dit ging♥ Hoe dan? Ergens…
Ik in de pod UCA

Slapen in een kunstwerk | UrbanCampsite Amsterdam

Misschien hebben jullie op m'n Social Media al wat voorbij zien komen: ik sliep een nachtje (samen met Jur) op de UrbanCampsite, bij Amsterdam Sciencepark. EN HET WAS FANTASTISCH!!! Wat is UrbanCampsite Amsterdam? UrbanCampsite Amsterdam…
Paaseieren proeven in Weesp

Paaseieren proeven | Video

Paaseieren proeven (en VEEL) om ze er daarna weer af te rennen: Lily, Julia en ik deden het. Inmiddels heb ik een vast video-proef-panel: met Lily en Julia. Zij zijn allebei DIE-HARD triatleten, ze kunnen rennen, fietsen én zwemmen, en…
paaseieren zoeken in Weesp

Paaseieren zoeken in Weesp | Video

Jeeeeee lente!! Ik word er blij van: de lentezon, de krokusjes in het gras en de lammetjes in de wei. Lente!! En lente betekent: Pasen! Of Pasen betekent lente. Kan ook. Van Pasen word ik ook blij: Al die gezellige paas-prullaria…
Ik gebruikte een week lang mannenproducten: Axe dark temptation

Ik gebruikte een week lang mannenproducten en dit gebeurde er…

  Ik rook naar man. Mannenproducten Verzorgingsproducten voor mannen. De helft van onze badkamer staat er vol mee, want: ik woon met een man. Okee nu eerlijk: een kwart van de badkamer is gevuld met mannen-producten, de rest (drie…

Texel Trail 2017 | VLOG

Voor het geval het je ontgaan is: Ik was op Texel, voor de Texel Trail 2017. Een verslag IN WOORD vind je hier!! Hardloper, blogger, vlogger, logopedist, columnist: IK BEN ALLES. Maar er zijn ook bewegende beelden *grote ogen smiley*. Ik…
Miles&More nieuwe site

Het wiel opnieuw uitvinden…

Haaa hoi!!! Welkom op mijn totaal vernieuwde site!! In het diepste geheim ben ik de afgelopen weken bezig geweest met een nieuwe, verbeterde LOOK van Miles&More. Want, laten we wel wezen, dat was wel nodig. Miles&More is toch een…
Save-Me winactie gezondheidsbeurs
,

WINACTIE! 2 toegangskaarten Gezondheidsbeurs + Save-Me armband

Gezondheidsbeurs 2 t/m 5 februari Jaarbeurs Utrecht Heb je wel eens van de Nationale Gezondheidsbeurs gehoord? Daar vind je dus ALLES voor een healthy lifestyle. Bedenk het, en het staat op die beurs. Okee, je kan niks bedenken? Ik snap je,…