Ik in de pod UCA

Slapen in een kunstwerk | UrbanCampsite Amsterdam

Misschien hebben jullie op m'n Social Media al wat voorbij zien komen: ik sliep een nachtje (samen met Jur) op de UrbanCampsite, bij Amsterdam Sciencepark. EN HET WAS FANTASTISCH!!! Wat is UrbanCampsite Amsterdam? UrbanCampsite Amsterdam…
Ik gebruikte een week lang mannenproducten: Axe dark temptation

Ik gebruikte een week lang mannenproducten en dit gebeurde er…

  Ik rook naar man. Mannenproducten Verzorgingsproducten voor mannen. De helft van onze badkamer staat er vol mee, want: ik woon met een man. Okee nu eerlijk: een kwart van de badkamer is gevuld met mannen-producten, de rest (drie…
Miles&More nieuwe site

Het wiel opnieuw uitvinden...

Haaa hoi!!! Welkom op mijn totaal vernieuwde site!! In het diepste geheim ben ik de afgelopen weken bezig geweest met een nieuwe, verbeterde LOOK van Miles&More. Want, laten we wel wezen, dat was wel nodig. Miles&More is toch een…
vechtloop weesp 2015 op 's Gravelandseweg
, , ,

Wat elke hardloper moet weten over Weesp

Hardlopen in Weesp is weergaloos Het was je misschien al opgevallen: ik woon in Weesp en ik ben gek op Weesp. Als je er ook woont, dan snap je me. Geen twijfel. Als je er nog nooit geweest ben, of zelfs nog nooit van Weesp gehoord hebt:…
Save-Me winactie gezondheidsbeurs
,

WINACTIE! 2 toegangskaarten Gezondheidsbeurs + Save-Me armband

Gezondheidsbeurs 2 t/m 5 februari Jaarbeurs Utrecht Heb je wel eens van de Nationale Gezondheidsbeurs gehoord? Daar vind je dus ALLES voor een healthy lifestyle. Bedenk het, en het staat op die beurs. Okee, je kan niks bedenken? Ik snap je,…