Ha! Op 14 augustus word ik 33…
Mennnn, DRIEENDERTIG, dat klinkt oud. En het is ook zo’n nietszeggende leeftijd #duimomlaag

Uiteraard wil ik ALLES uit het leven halen! Want: je leeft maar een keer, dus dan kan je het maar beter superleuk maken! Ik ben een echte millennial ja 🙂
Dus om mijn leven als 33-jarige (ho! het is nog niet zo ver! Pas vanaf 14 augustus) nog toffer te maken dan het al is, heb ik besloten een bucketlist te maken met 33 fantastische dingen die ik wil doen of bereiken als ik 33 ben.

Dus ik presenteer u, TADAAAAA, mijn 33 tijdens 33 bucketlist!
bucketlist hardlopen strand Frankrijk Vendee uitzicht mooi blog Nora

Mijn lijst dus. Komt ‘ie:

 1. Trouwen!

  Inkoppertje he? En haalbaar 😉 De datum staat zelfs al vast.

 2. Slapen in de toren van de Laurentiuskerk in Weesp

  De kerk staat nog in de steigers en het duurt nog even voordat de verbouwing van de kerk af is, maar dan schijnt er een fantastische (hotel)kamer te komen in de toren van de kerk!
  En daar wil ik met Jur wel een romantische nacht doorbrengen 😉

 3. Mijn opleiding als Tekstschrijver afronden

  Ik ben in mei 2017 gestart met de opleiding tot Copywriter. Voor deze opleiding staat een jaar. Tot nu toe gaat het best lekker! Ik heb m’n tussentijdse opdrachten tot nu toe foutloos gemaakt (dit waren de inleidende hoofstukken, geen hogere wiskunde ofzo). Maar dit doel is haalbaar.

 4. Een fantastische website maken voor mezelf als tekstschrijver

  Nora Schenk – tekstschrijver. Klinkt goed he? Ik wil een website waarop staat wat ik doe, wat ik kan en wat ik al heb gedaan. Ik denk nu aan een one-pager, maar misschien maak ik het wel veel uitgebreider. Voorbereidingen zijn aan de gang, work in progress!

 5. Geld verdienen met tekstschrijf-opdrachten

  En dan bedoel ik genoeg geld om rond te komen.

 6. Minder werken als logopedist

  Dit puntje volgt op de vorige: ik wil gráág veel meer werken (en verdienen) als tekstschrijver! Hier haal ik veel positieve energie uit en het lijkt me dan ook heeeeerlijk om dit het grootste gedeelte van mijn tijd te doen.

 7. Werken als Digitale Nomade

  Ook weer een puntje dat voortvloeit uit de vorige 2 puntjes: hoe te gek is het om met je laptopje waar ook ter wereld te kunnen werken? Of het nou in een koffietentje in Amsterdam is, of onder een rieten parasol in Vietnam: zelf m’n tijd indelen en kunnen gaan waar ik wil. Ik wil het.

 8. 10.000 unieke bezoekers per maand op Miles&More

  Een typisch bucketlist ding. Maar dit zou wel supertof zijn.

 9. Blessurevrij hardlopen, het hele jaar!

  Op dit moment is dit een wens. Ik ren nu namelijk niet. Mehhhh. Vanwege een blessure aan m’n hiel 🙁
  Ik duim dat deze ellende snel voorbij is, zodat ik het hele jaar weer lekker kan rennen. Zorgeloos en blij, zoals het altijd was…

 10. Een marathon onder 3.45u lopen

  Dit is me al een keer gelukt in 2014. Dit jaar (2016) ging m’n marathon totaal NIET zoals ik in gedachten had, lees hier maar.
  Maar als ik 33 ben gaat dit me wel lukken. DEAL.

 11. Een snelle 10k rennen

  Onder de 43 minuten. Ik weet niet of het haalbaar is, maar ik leg de lat gewoon hoog #goals

 12. Een pull-up maken (strict en kipping)

  Crossfittaal. Ik wil me dus kunnen optrekken aan een rekstok. Strict is vanuit stilhangen en kipping is met zwaai.
  Wat word ik er beter van als ik dit kan? Geen idee. Maar ik zou er best blij van worden als het lukt.

 13. M’n haar laten groeien

  Ach ja, soms wil ik ineens dat ik lang haar heb. Zit niks anders op dan het te laten groeien.

 14. ’s Nachts in de zee zwemmen

  En dan het liefst in een tropisch land. Met Jur.

 15. Elke maand bij in elk geval 1 van mijn oma’s op bezoek

  Dat doe ik nu veel te weinig #schuldgevoel
  Terwijl het juist altijd heel fijn is bij mijn oma’s!
  De excuses die ik nu gebruik zijn: Ik heb het druk / het is zo ver weg (eentje in Leeuwarden en eentje in Stolwijk). Maar dit slaat natuurlijk nergens op. Ik héb tenminste oma’s! En daar moet ik zuinig op zijn.
  Dit is misschien meer een goed voornemen dan een bucketlist-dingetje… Maar ach #ikrekenhetgoed

 16. Een koe melken

  Dat heb ik altijd al een keer willen doen! En dan wil ik ook de melk proeven. Ik verwacht eigenlijk niet dat ik die lauwe melk lekker vind, maar hoe dan ook wil ik het proberen!

 17. Een positief verschil maken in het leven van tenminste 1 onbekende

  Ik ben nu bezig met het project ‘Hardlopen met Reuma’. Ik vertelde tijdens de kick-off van dit project mijn verhaal over mijn (hardloop-)leven met reuma. Tijdens de naborrel zijn er 3 (drie!) mensen in tranen naar me toegekomen. Omdat ze m’n verhaal inspirerend vonden. En omdat ze nu ineens het gevoel hadden dat ze ondanks hun reuma best in beweging zouden kunnen komen. WOW!! Hoe fantastisch!!! Dit wil ik veeeeeel vaker doen!! We kunnen elkaar gewoon helpen met de dingen waar we goed in zijn toch?

 18. Suppen op Bali

  Ik hou van suppen en ik wil al heel lang naar Bali. Laat ik dit dan maar meteen combineren 😉

 19. Een (sport-)kleding-ruil-party organiseren met vriendinnen

  Hier zit ik al een hele tijd aan te denken. Welke vrouw heeft geen kledingstukken hangen die ze eigenlijk nooit draagt? Maar die nog wel te gek zijn eigenlijk!
  Het lijkt me fantastisch om met een aantal ladies al onze ‘exit-kleding’ op een hoop te gooien en dan tussen de kledingstukken van anderen mooie dingen uit te zoeken die je zelf zéker wel zou dragen?
  Chickies die dit lezen: who’s with me??

 20. Leren omgaan met InDesign

  In combinatie met tekstschrijven, lijkt me het superhandig als ik ook wat van InDesign weet. Ik denk dat Jur me wel op weg kan helpen? #durftevragen

 21. Naar een vet concert gaan

  Ik hou van muziek en ik hou van live muziek! Maar ik ga veeeeel te weinig naar concerten (zeg maar: nooit). Een VET concert, waar ik het dan nog jaaaaren over zal hebben, staat zeker op mijn bucketlist! En dit kan een concert zijn van Muse, Volbeat, Greenday, of gewoon iets Nederlands, zoals Sue the Night.

 22. Op roadtrip met een tent

  Al eerder kampeerden Jur en ik met onze mini-tent in Frankrijk. Dit was ZO TOF. Door allerlei dingen is een lange kampeervakantie er de laatste jaren niet van gekomen (we gingen naar Zakynthos, Vietnam. Ook leuk 😉 ). Maar hopelijk ga ik, als ik 33 ben, weer een week of langer kamperen (met Jur, dat is wel een vereiste). En dan op de bonnefooi. Lijkt me heerlijk.

 23. Een stedentrip naar een (voor mij) onbekende stad in Nederland

  Ooit belandden Jur en ik een weekend in Deventer. Soms gebeurt zoiets. En mennnnn wat was dit leuk! Onbekende stad (voor ons) maar zo leuk!! Nou dat wil ik nog wel een keer!
  Wie tipt mij een pareltje van een stad (en een knus B&B) om een weekend te vertoeven?

 24. Terug naar Rome

  Toen ik in de vijfde klas zat ging ik op Romereis. WOW.
  En 2 jaar later ging ik met een vriendinnetje (die daar een ex-vriendje had wonen) weer een week naar Rome. WOW.
  Rome is echt één van m’n favoriete steden (voor zover ik iets van de wereld heb gezien).
  Ik wil heeeeel graag terug naar Rome!! Dus: hopla, op m’n bucketlist.

 25. Permanente make-up

  Oei, er zijn mensen die dit lezen die me nu verafschuwen… Maar permanente make-up lijkt me als sporter echt je-van-het. Nu kom ik als een verzopen kat uit het water na een zwem-sessie. Na een hardlooprondje ben ik een panda. En als ik een toertocht heb gedaan zit m’n make-up overal, behalve op ogen. Permanente make-up (wenkbrauwen, eyeliner) is de oplossing toch?? Scheelt ook bakken met tijd ’s ochtends #winwin
  Iemand een goed adresje?

 26. Een spray tan

  Nu we toch op de beauty-tour zijn: ik heb altijd al een spray-tan gewild. Ik heb een zonneallergie en kan NIET tegen de zonnebank (dan krijg ik overal uitslag enzo).
  Het is niet de bedoeling dat ik na de spray-tan er uit zie als een Oempa Loempa, maar ik zou GRAAG wat bruiner willen zijn. Je moet alles een keer gedaan hebben toch?

 27. Een ander Waddeneiland dan Texel of Terschelling bezoeken

  Ik ben een keer per jaar op Texel voor de TexelTrail (25 km rennen door de duinen en over het strand) en ik ben ook al 4 keer op Terschelling geweest voor de Berenloop (een halve marathon, onder andere over het strand). Dit is elke keer weer even fantastisch.
  Maar ik vind het ook wel eens tijd dat ik andere waddeneilanden ontdek! Misschien is daar ook wel een leuk hardloopevenement? Iemand aanbevelingen?

 28. Een persreis maken

  Of op zakenreis. Een reisje met een doel zeg maar.
  Ik zou het te gek vinden om (bijvoorbeeld voor m’n blog) te worden uitgenodigd om op persreis te gaan. En dan een lekker vol programma, zodat ik veel zie! Maar ook wat momentjes om lekker te kunnen sporten en te chillen natuurlijk.
  Of bijvoorbeeld als tekstschrijver mee op een (zaken)reis voor/ met een bedrijf. Zodat ik daar mooie teksten over kan schrijven.
  Als er nu iemand denkt: die Nora kan je er volgens mij goed bij hebben. Bel me.

 29. Tomaten gooien op het Tomaten festival La Tomatina in Bunol in Valencia.

  Hier had ik het toevallig afgelopen weekend over met m’n vriendinnetjes Kaat en Fleur. Het lijkt me best heerlijk om helemaal onder de tomaten-bende te zitten en je nergens zorgen over te maken. Tomaten gooien en heel hard lachen. En dat een weekend lang. Ongecompliceerd lol hebben.

 30. Een blog-serie maken over verschillende sporten

  Droom: ik probeer elke week (elke maand mag ook) een andere sport uit. Maar dan gaat ook geen sport me te ver: van curling tot Mixed Martial Arts, ik doe het! Maar dan met een doel: ik wil er inspirerende blogs/ artikelen over schrijven, om zo mensen te motiveren en inspireren om ook lekker te gaan sporten!
  Deze blog-serie zou ik natuurlijk voor Miles&More kunnen doen, maar een ander medium (krant, website, tijdschrift) zou met-oog-op-m’n-nieuwe-carrierre wel toffer zijn.

 31. ?

  Er is nog ruimte vrij voor gave bucketlist ideeën!!

 32. ?

  Wie heeft er toffe must-do dingen, die ik sowieso op mijn bucketlist moet zetten?

 33. ?

  Welke dingen MOET ik doen als 33-jarige? GEEF ME INPUT!

 

Dat was ‘m. Behoorlijke lijst he? Ik krijg het nog druk 😉
En ik heb al chronisch tijdgebrek door alles wat ik wil doen.
Voordeeltje: ik verveel me echt nooit #true

Wat heb JIJ op de bucketlist? Welke dingen wil je echt perse nog doen? En heb je dan ook een time-cap daarvoor? Ik ben benieuwd!

Liefs! Nora

 

23 antwoorden
 1. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Mijn bucketlist is vooral gebasseerd op reizen merk ik ✈️ En dan heb ik de inkoppertjes op relatiegebied even buiten beschouwing gelaten.

  Beantwoorden
   • Priscilla
    Priscilla zegt:

    Ja we gaan zekers lekker! Ben een zeer tevreden mens momenteel. Maar zo’n bucketlist is zo’n gek idee nog niet hoor, zou iedereen moeten doen. Jouw enthousiasme werkt (nog steeds) heel aanstekelijk. Keep going bad-ass ?

    Beantwoorden
 2. Bjorn van der Neut
  Bjorn van der Neut zegt:

  Ik zeg 1 en 2 combineren als huwelijksnacht. Zorgen dat je wordt uitgenodigd door iemand op Vlieland. Daar met de tent camperen en daar bloggen over de sport suppen. Dit artikel verkoop je vervolgens weer waardoor je 10.000 hits krijgt op je website. Daar ga je naar de wereld stad Oost-Vlieland om daar een spray tan te krijgen met permanente make-up. Vervolgens doe je een persverslag met de burgemeester van Vlieland over het melken van Koeien. En op de terugweg naar de tent pak je een concertje mee waarna je samen met Jur de Zee in duikt. Op de boot terug naar het vasteland leer je even in-design en maak je een onbekende blij met een ijsje. Daarna op weg naar Weesp stop je nog even bij je oma voor de kleding-ruil-actie. En daarmee heb je toch in een langweekend al behoorlijk deel van je bucketlist afgevinkt ;-0

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Whahahaha tranen van het lachen hier!! 🙂
   Jij bent écht efficiënt. Zo heb ik nog ruimte voor 333 andere bucketlist-plannen!!
   Vooral de wereldstad Oost-Vlieland trekt me enorm: the sky is the limit 😉 Heel erg goed plan dit.

   Beantwoorden
 3. Maria
  Maria zegt:

  Ga naar Vlieland. Is echt prachtig en je kan het combineren met concerten. Ga tijdens het into the great wide open festival

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Ja daar heb ik al veel goede verhalen over gehoord! Is IGWO niet altijd direct uitverkocht? Vroeg bij zijn dus.
   Ben jij wel eens geweest? Vlieland staat op m’n wish-list!! x

   Beantwoorden
 4. Eddy
  Eddy zegt:

  Hoi Nora, Per toeval kwam ik op je site toen ik op zoek was naar een aantal recepten. Alhoewel als je de non dualiteit filosofie aanhangt dan bestaat toeval niet ;-). Ik kwam er achter dat we elkaar wel eens ontmoet hebben. Dat was bij de bikemotion beurs waar jij met Jur op een stand stond. Jur is een oud klasgenoot van mij.
  Leuk zo’n blog die je maakt, kun je je praktijkoefeningen goed mee oefenen. Je hebt een relaxte, makkelijk te lezen schrijfstijl. Echt een talent.
  Ik heb al heel wat recepten van je uit kunnen proberen en ze waren allen verrukkelijk! Ga zo door dan kom je er wel met je tekst schrijf ambities. Succes met je bucketlist en de groeten aan Jur!

  groetjes, Eddy Voorn

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Hai Eddy! Wat leuk!!
   It’s a small world, maar non-dualistisch gezien was het natuurlijk gewoon de bedoeling dat je op m’n blog terecht zou komen 😉
   Wat tof dat je wat recepten hebt uitgeprobeerd! Als je tips/ ideeën/ succesrecepten hebt: laat het me weten, vind ik leuk!
   Klopt het dat je een fietser bent? Oh, waarschijnlijk wel anders was je vast niet bij BikeMotion 🙂 (Ken ik je ook van Strava?)
   Dank voor je ontzettend leuke reactie 🙂 je krijgt de hartelijke groeten terug van Jur!
   Waarschijnlijk komen we elkaar wel weer eens tegen in de toekomst, groetjes!

   Beantwoorden
   • Eddy
    Eddy zegt:

    Hoi Nora, Non dualistisch gezien was het inderdaad de bedoeling ;-).
    Ik ben op dit moment enkel nog erg actief als fietser. De triatlon wereld heb ik vaarwel gezegd. Ben ook Strava deelnemer maar dan passief, dus geen volgen en volgers meer. Begon mij een beetje teveel op Facebook te kijken met al die Kudo’s enzo.
    Het recept van het bananenbrood heb ik aangepast. Ik doe er ook nog granola doorheen. Zo krijg je een hele goede bouwsteen aan koolhydraten ;-).
    De Fluffs heb ik al in allerlei smaak varianten gemaakt. Weer eens wat anders dan de standaard shake. Komende week staan de springrolls met bijbehorende soep op het menu. De springrolls ken ik al wel in het klein als snack maar ga er nu een hoofdmaaltijd van maken. Non dualistisch gezien zullen we elkaar nog wel eens treffen.
    Fijn Pinksterweekend nog! groetjes, Eddy

    Beantwoorden
 5. Paul Smit
  Paul Smit zegt:

  Lieve Nora, rijk worden als tekstschrijver…? Ik gun je het van harte maar die tijd is wel voorbij. Dus wees blij met je vak waarmee je altijd goed geld kunt verdienen. Ik had tot 2013 een weblog dat behoorde tot de tien meest gelezen weblogs van ons land met dagelijks gemiddeld 10.000 bezoekers. Maar ik schreef elke dag een artikel en haakte daarmee in op de actualiteit. Dus dat is de truc: inhaken op het nieuws. Echter, met vloggen bereik je een veel groter publiek en kun je ook geld verdienen.

  Vlieland werd hier al enige keren genoemd. Ik ken de andere eilanden maar Vlieland is ook mijn favoriet. De hanzestad Kampen kan ik je aanbevelen. Bezoek de musea en ga varen met het Koggeschip http://www.kamperkogge.nl/ Logeren doe je in B&B de Stadsboerderij. Indien beschikbaar huur je het gildehuisje. http://www.stadsboerderij.nl/ Groetjes van Paul

  Beantwoorden
  • Nora
   Nora zegt:

   Ha Paul! Ik hoef ook niet rijk te worden van tekstschrijven! Maar ik wil me er vooral meer op richten omdat er plezier en voldoening uithaal. En dat is voor mij belangrijk in het leven: doen waar ik gelukkig van word! You only live once, toch?
   Vlieland: zoveel goede dingen over gehoord nu: wil ik heen!
   Kampen ken ik een piepklein beetje, maar zeker leuk als onverwachte citytrip, goed idee!!
   Gaat het verder goed met je?
   groetjes! Nora

   Beantwoorden
   • Paul Smit
    Paul Smit zegt:

    Hoi Nora, met mijn gezondheid gaat het voorlopig goed. Ik ben net weer door de “molen” geweest en alles is oké. Dat mijn stem het niet meer zo doet als voor de bestraling zal ik mee moeten leven. Maar bier is een goed smeermiddel 😉

    Ik herken wat je schrijft over voldoening. Ondanks de vele bezoekers kon ik met mijn weblog geen geld verdienen. Ook toen ik bijna dagelijks schreef voor Dichtbij werd ik niet betaald. Toch deed ik het omdat het schrijven en publiceren mij voldoening gaf.

    Volgende week in Kampen de Hanzedagen https://www.hanze2017.nl/nl/programma.html maar alle hotels en B&B’s zitten dan vol. Wel leuk om er een dag te gaan kijken want dit is een uniek evenement.

    Beantwoorden
 6. Pepijn
  Pepijn zegt:

  Jaaaa super leuk! Ik was vorig jaar naar La Tomatina met Stoke Travel. Echt super fijne reisorganisatie, omdat ze alles voor je regelen & ze zijn super flexibel. Oneindig drank & er zijn vooral mensen van een wat jongere leeftijd. Zeker aan te raden!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.