Hoiiii leuke mensen! Jaaaa er is weer een week voorbij! De week waarin ik bijkwam van de Zevenheuvelenloop, samen met 26 andere vrouwen een WOD&Wine deed en de week waarin ik even flink in m’n financiën dook (geen hobby).
Benieuwd wat ik deze niet-zo-heel-bijzondere week allemaal deed? Lees mee!

Maandag ♥ 20 november

Ik werd een beetje mank maar vooral superblij wakker, denkend aan de fijne Zevenheuvelenloop van de dag ervoor. Deze maandagochtend-blijheid werd enigszins getemperd: ik moest 5-jarigen gaan screenen op een basisschool.
Een logopedische screening doen is niet een van mijn favoriete klusjes, maar uiteindelijk valt het altijd mee. Nu dus ook.

’s Middags was ik een soort heen-en-weer fietser. Ik ging naar de praktijk, toen naar een aan-huis behandeling, even naar huis, weer naar een aan-huis behandeling en weer even langs de praktijk…. Pffff.
En oja, toen ook nog naar Crossfit (waarin ik een truster PR zette! → 54kg, hopla.)

Zevenheuvelenloop foto's de Gelderlander

Altijd leuk om na een loopje internet af te speuren naar foto’s 🙂 Het mag duidelijk zijn dat ik INTENS heb genoten tijdens het rennen♥

 

Dinsdag ♥ 21 november

Niet zoveel te vertellen over deze dag op de praktijk. Behalve dat er taart was! Want m’n collega was jarig.

Dinsdagavond = hardlooptraining. Bij de Gaasperplas deze keer.
Ik probeer om me tijdens de training niet te laten verleiden om weer full-speed te gaan. M’n hiel is nog gevoelig, maar als ik gefocust ren (letten op techniek) hoop ik dat het vanzelf voorbij gaat. Van niks-doen word ik ook niet beter. #motto

lekker wazige hardloopfoto

Omdat ik tijdens de loopscholing niet alle oefeningen doe, had ik mooi tijd om deze lekker wazige hardloopselfie te maken.

Woensdag ♥ 22 november

Alweer een dag op de praktijk. Met wat gaten, want er heerst weer een verkoudheid/ hoestje/ griepje/ eindejaars-depressie.
Na werk ging ik meteen door naar Crossfit, waar ik alweer een PR zette! Deze keer op de Overhead Squat → 55kg, hopla.

Loempia's uit de oven

Thuis maakte ik hele makkelijke en superlekkere ovenloempia’s. Ik denk dat het recept binnenkort voorbij komt.

Vandaag kwam ook mijn column in het WeesperNieuws. Je leest ‘m hier!

Donderdag ♥ 23 november

Jur en ik stapten ’s ochtends in de auto om naar de boekhouder te gaan. Die zit in Vught. #verweg

In de auto naar de boekhouder

In de auto naar de boekhouder.

Als je gaat trouwen (OMG) komen daar ook best wat financiële zaken bij kijken, dus dat wilden we even doorspreken. Maar alles is onder controle! Thuis hebben we meteen alle financiën maar even doorgenomen. Leuk is anders, maar dan is het maar weer gedaan.

Vrijdag ♥ 24 november

Ik had een mega productieve dag op de praktijk. Veel dingen kunnen afstrepen van m’n to-do-list (die overigens NOOIT leeg wordt.. Voor elk ding dat ik wegstreep lijken 3 dingen terug te komen. Ken je dat?)

Toen ik thuiskwam bouwde ik even snel een bak guacamole (klik hier voor het allerbeste guacamole recept) en toen ging naar de Crossfitbox. Vanavond was er namelijk WOD&Wine: eerst een WOD (= workout) en daarna wijn drinken. Op mijn lijf geschreven dus!!
Deze WOD&Wine was alleen voor vrouwen en iedereen mocht aanhaken (mits: vrouw). Ik heb nog geprobeerd om in mijn sociale kringen wat chickies enthousiast te maken, maar niemand wilde mee!  Excuses als: ‘Crossfit is alleen voor fitgirls‘ en ‘straks ga ik dood‘ werden gebruikt….
Ik denk dat ik m’n vriendinnen maar even deze blogpost moet laten lezen.

wijntje! WOD&Wine

Na de WOD: tijd voor wijn!

naborreltje bij Aaltje

En we gingen gewoon nog even door met borrelen. Bij Aaltje. In onze sportkleren.
(niet op de foto maar wel deel van de gezelligheid: Jur, Sipke, Ilse, Maaike en Fabienne).

Zaterdag ♥ 25 november

Heus niet brak van de borrel gisteravond hoor. Maar ik sliep wel uit! Tot 9.00u.
Vroeger (zeg: 10 jaar geleden) kon ik echt een gat in de dag slapen, of in elk geval tot 11 of 12 uur op bed liggen. Maar dit kan ik niet meer? Tot 9.00u slapen is al heel wat tegenwoordig. Dan kan ik ook nog wel even blijven liggen, maar na een half uur word ik onrustig en wil ik ‘dingen’ doen. Dan vind ik het zonde om op bed te blijven liggen.
En weet je wat gekke is? Op dagen dat ik niet kan uitslapen (als ik moet werken ofzo), dan wens ik elke keer weer dat ik langer in bed mag blijven liggen. Maar op dagen dat dat dus wel kan, doe ik het niet. Hebben meer mensen dit?

’s Middags rende ik nog een lekker stukje langs de Vecht. Samen met Jur. En met een beetje hielpijn #mehhhhh

Lichtgele hardloopschoenen worden nogal snel bruin

M’n ooit lichtgele hardloopschoenen zijn inmiddels smoezelig bruin (bijna dezelfde kleur als de vloer)… Goede reden om nieuwe te kopen 😉

Zondag ♥ 26 november

Ja, inmiddels is het zondag. Ik heb er al een WOD opzitten (Hero-WOD: Mr. Joshua. Met lekker wat stukjes hardlopen tussendoor).
En de rest van de zondag ga ik chillen. Daar zijn zondagen namelijk zeer geschikt voor.

Komende week staat er nog niet zo veel in m’n agenda. Maar meestal vult m’n week zich vanzelf wel.
In ieder geval ben ik er zondag (of maandag?) weer met m’n dagboek van de afgelopen week. Tot dan? CIAO!

Liefs! Nora

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.