Halloooo! Het is weer zondag! Tijd voor een weekoverzicht. Lekker ongegeneerd meekijken in het niet-zo-bijzondere-leven van Nora 🙂
Afgelopen week was de laatste week voor de zomervakantie: ik merkte op de praktijk dat kinderen en vooral hun ouders behoorlijk toe waren aan vakantie. Zo’n week dat iedereen zich voortsleept, uitkijkend naar de vrije dagen.
Ondanks dat ik ook heel erg uitkijk naar m’n vakantie (nog 4 dagen!) en hier naartoe leef, had ik toch een drukke week. Veel losse eindjes die ik nog moest afronden, lekker veel sporten, maar ook tijd voor gezelligheid: ik at bij vrienden op Aquamarin (en kreeg spontaan vakantiekriebels) en had een heel knus familie-uitje in een pannenkoekenrestaurant.
Ready? Komt ie!

Maandag ♥ 17 juli

Eerst nog even een korte terugblik naar zondagavond. Toen at ik met m’n vader en zijn vriendin bij eetcafé Maxwell, op het Amsterdamse Beukenplein.

eten met papa en Renee bij Maxwell op Beukenplein

Met deze twee lieverds had ik een ontzettend leuke avond!

eten bij Maxwell beukenplein

Maxwell is echt een fijn cafeetje in Amsterdam Oost. Goede kaart (genoeg keuze!) en goede sfeer. Aanrader!

Vorige week schreef ik al over de tape om m’n voet: daarmee wordt m’n hiel (de ontstoken peesplaataanhechting) ontlast. Ik merkte tijdens wandelen met Monster dat die tape ook echt helpt: ik voelde m’n hiel minder!
Dus tijd voor de volgende stap: een stukje rennen!!

Ja echt jongens, ik heb weer gerend!!

Ik besloot om een half uurtje te rennen, om te kijken of ik het nog kon… En vooral om te voelen hoe m’n hiel zich hield.
Het was ontzettend fijn om alleen al m’n hardloopkleren aan te trekken!! Maar al bij de eerste stappen voelde ik pijn… Gewoon even doorbijten dacht ik. Na een half uur plofte ik thuis op de bank: ik had ZEKER de adrenaline van het rennen die ik zolang had gemist.

ik heb weer eens gerend

Kijk ik ren!!!

Maar m’n hiel was niet okee: een dikke, kloppende bult onder m’n hiel (ondanks de tape…). Meteen gekoeld uiteraard. En nu afwachten hoe het vanavond gaat.

’s Middags werkte ik gewoon op de praktijk. En daarna door naar Crossfit. Ik merkte toen al dat ik eigenlijk geen stap normaal kon zetten. Die K*T-hiel voelde ik de hele tijd… Gelukkig kon ik bij Crossfit m’n hiel een beetje ontzien.
Dat rennen was dus geen succes. Te vroeg? Te lang? Geen idee. M’n geduld wordt in elk geval behoorlijk op de proef gesteld.

Dinsdag ♥ 18 juli

Een volle dag op de praktijk. Op dinsdag heb ik altijd een overleg met collega’s. Vandaag was het laatste overleg voor de zomervakantie, dus we gingen heerlijk lunchen bij Weesperplein! Daar, in de zon op het terras, kwamen spontaan de vakantiekriebels omhoog.

’s Avonds had ik afgesproken bij vrienden Henri en Ineke. Nu Jur in China zit, word ik door iedereen een beetje vertroeteld♥
Ik schoof dus aan voor een gezellige borrel en een heerlijke maaltijd.

eten met Henri en Ineke vakantiekriebels

Zon, gezellig, vrienden, wijn, lekker eten. Snap je dat ik vakantiekriebels kreeg?!

vakantiegevoel op Aquamarin

En dan nog dit uitzicht er bij #vakantiegevoel

Woensdag ♥ 19 juli

Niet een hele bijzondere dag. Gewoon gewerkt op de praktijk. En ’s avonds een lesje Crossfit.
Meer kan ik er niet van maken 🙂

pendlay rows bij Crossfit0294

‘pendlay rows’ bij Crossfit0294. Ik heb er behoorlijk spierpijn van gekregen…

Donderdag ♥ 20 juli

Op donderdag heb ik zoveel gedaan, dat ik niet eens meer weet wat/ wanneer/ hoe lang etc.
Dit onder andere:

  • overleg over een mail die ik ga maken
  • meteen die mail gemaakt
  • boodschappen
  • 2 verslagen afgemaakt
  • 5 verslagen uitgeprint en meteen bezorgd in Weesp #postbodeNora
  • social media planning Save-Me
  • bestellingen verwerken bij Save-Me
  • 4x met Monster uit (zoals elke dag)
  • een opdracht voor m’n opleiding uitgewerkt
  • een pagina voor m’n website gemaakt

En als klapperrrrr op de dag heb ik ook nog gezwommen! Jep, ik ben weer eens naar zwemles geweest.

Jur had ik Tianjin (China dus) even wat tijd te doden, dus hij ging naar de dierentuin. Hij stuurde een heleboel foto’s door, die ik toch even wil delen. Want: JA, er was daar een panda (ik heb dus nog nooit een panda gezien), maar NEE, de dieren hebben daar geen luxe leven… Ze wonen in kale, kleine hokken en kinderen gooien ijsjes naar de dieren en prikken de dieren met stokjes….

dierentuin Tianjin China

Die tijger… die straalt een soort verdrietige verveling uit…. 🙁

Vrijdag ♥ 21 juli

Het was vandaag dus superlekker weer!! Jammer dat ik de hele dag binnen moest werken…

bloemen gekregen!!

Ik kreeg een mooie bos bloemen van een cliënt! Dat maakt de dag net een stukje leuker.

Na werk ben ik meteen op de fiets gesprongen voor een rondje Ronde Hoep. Lekker uitwaaien en vast wegdromen over de vakantie. Toen ik thuiskwam zat ik zo in Vietnam-sferen, dat ik spontaan Vietnamese springrolls wilde eten. Dus dat deed ik 😉

Zelf gemaakte springrolls om vast in de stemming te komen

Vietnam-vibes: zelf gemaakte springrolls!

Zaterdag ♥ 22 juli

Ik begon het weekend in de Crossfitbox. Mennnn wat een heftige WOD, ik was drijfnat van het zweet. #lekker
Oja, ik zette ook nog even een squat-clean PR: 51kg. Maar ik denk dat ik nog wel wat meer kan, ik moet dit even wat vaker trainen.

Thuis duurde het even voordat ik was bijgekomen, ondertussen werkte ik wat aan een artikeltje over ‘Hardlopen met Reuma’, voor de website van de Nederlandse Vereniging van Reumatologie. Als het wordt geplaatst (dat weet je nooit) dan laat ik het weten 🙂

Om 15u werd ik opgehaald door m’n vader. We hadden met m’n zusje, haar man en m’n neefjes Teun en Gijs afgesproken om te gaan wandelen en daarna pannenkoeken te eten. Waar? In Zeist.

In het bos in Zeist was een soort ’trimbaan’: allemaal obstakels waarop we heerlijk konden klimmen (ik laat geen gelegenheid voorbij gaan om m’n chin-up te showen #grijns)

Gijs en papa en Monster

Deze foto van m’n vader met Gijs doet me denken aan Winnie de Poeh en Knorretje. Ik vind het schattig.

pannenkoeken party

Pannenkoeken party bij ’t Jagershuys in Zeist.

Selfie met Teun

Selfie met (en gemaakt door) Teun. Ik ben duidelijk ook geen 20 meer #rimpels

Zondag ♥ 23 juli

Om 9.00u: Crossfit! En damn, alweer zo’n intense WOD. Halleluja.
Daarna deed ik boodschappen, want ik ga vanavond eten met m’n vriendinnen Noortje en Guusje, in Zaandam. We hebben afgesproken om allemaal wat mee te nemen. Ik ga deze watermeloen-salade met feta maken: ik heb ‘m zelf al minstens 4 keer gegeten en ik vind ‘m echt TE GEK!! Supermakkelijk want: maar 5 ingrediënten. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit een keer te maken.

Voordat ik straks naar Zaandam ga heb ik mooi nog even de tijd om te chillen. Daar ben ik aan toe 🙂

Dat was mijn week! Komende week hoef ik nog maar 3 halve dagen te werken op de praktijk (want veel mensen zijn al lekker op vakantie). En dan is het donderdag EINDELIJK zo ver: dan vlieg ik naar Hongkong en zie ik Jur weer!!!

Supertof dat je helemaal tot het einde bent blijven lezen! Was leuk, moeten we vaker doen 🙂
Heb jij ook een leuke week gehad? Wanneer ga jij op vakantie? En waarheen?

Liefs! Nora