Ha ha haaallootjes!! Superleuk dat je (weer) op m’n blog terecht bent gekomen! Dat vind ik dus echt te gek!
Ik zeg het misschien te weinig, maar: dankjewel!! Ja jij: bedankt!

En nu ik toch aan het bedanken ben: even mijn special-thanks-to Bjorn, m’n WordPress goeroe! Miles&More wordt steeds een beetje mooier, sneller, slimmer en BETER, dankzij Bjorn!! Heel erg blij mee.

Back to business.
Afgelopen week had ik het lekker rustig op de praktijk, want: voorjaarsvakantie. Ik had dus tijd om allerlei andere leuke dingen te doen! En ik moest ook nog een beetje bijkomen van Texel (check hier de video die ik maakte van het weekend)

Maandag ♥ 20 februari

Met nog rusteloze, zware benen van zaterdag (25km trail) en een rust-hartslag die een stuk hoger lag dan normaal, besloot ik om maar niet te gaan sporten vanochtend. Even rustig aan.
Ik bakte wel een bananenbrood, waarvan ik woensdag het recept plaatste (klik op de foto voor het recept)
bananenbrood van overrijpe bananen

Toen vertrok ik samen met Monster naar Leeuwarden, want ik ging bij oma op bezoek!! Aangezien ik toch geen cliënten had vandaag, kon ik mooi een rustig middagje bij oma chillen. Gezellig bijkletsen, thee drinken, Libelles lezen, je kent het: oma-dingen.
Jur bleef in Weesp, want hij moest wél werken.
Ik kookte een oer-Hollandsch maaltje voor oma en daarna keken we knus samen tv. Zoals waarschijnlijk bij alle oma’s, staat ook bij mijn oma de tv altijd loeihard. Vandaag stond ‘ie zo hard dat ik zelfs de ondertiteling kon horen…. #tuuuuuuut

Ik kookte een AVG-tje voor oma en mij :-)

Ik kookte een AVG-tje voor oma en mij 🙂

Dinsdag ♥ 21 februari

Ik werd vroeg wakker in Leeuwarden, dus ik besloot om een lekkere wandeling met Monster te gaan maken. Helaas is mijn hond geen ochtend-dier… Dus hij was enigszins chagrijnig, ging met tegenzin de deur uit (want: koud) en wilde op elke hoek omdraaien om terug naar huis te gaan….  Ik sleepte hem achter me aan door het Leeuwarder bos. #hondenleven

’s Middags nam ik weer afscheid van oma en reed ik terug naar Weesp.

Lieve oma!!

Lieve oma!!

Thuis werkte ik aan m’n blog, en hielp ik Jur met een klusje voor Save-Me.
Uiteraard was het ’s avonds tijd om te trainen: baantraining van Jim! We moesten 5x 200m (met 200m rust) rennen in een bepaalde tijd: Jim gaf die tijd van te voren (ik moest 200m in 50 seconden en dat lukte elke ronde weer vrijwel PRECIES! #trots). Daarna nog 1000m: die moest ik in 4.30 lopen. Ook gelukt: slechts 2 sec te snel. En toen dit hele riedeltje nog een keer.
En oja, loopscholing van te voren natuurlijk. Leuke training.

Woensdag ♥ 22 februari

Woensdagochtend had ik 6 cliënten. Goed te doen.
’s Middags maakte ik wat verslagen en werkte ik dossiers bij: als ik eenmaal in de ‘verslag-maak-modus’ zit, dan gaat best lekker. Maar het is niet het leukste gedeelte van m’n werk als logopedist. Vooral het bijhouden van alle dossiers kost enorm veel tijd, want ALLES moet geregistreerd worden. Ik ben liever gewoon met m’n cliënten aan het werk.

Einde van de middag deed ik de intervaltraining van m’n marathon-schema. In de regen, blehhh.
En het was een pittige training (ik probeerde net alle intervalletjes uit te schrijven, maar toen werd het een abstract lijstje met veel cijfers en Z-en. Mocht je interesse hebben in hoe deze training precies ging? Check m’n Strava!)

Donderdag ♥ 23 februari

Ik voelde me vandaag niet echt fit. Zware benen, moe, dat soort dingen… Weinig energie, terwijl ik normaal barst van de energie!
Ik besloot een rustig dagje te houden. Saai thuis. Weinig over te vertellen.
Ik ging zelfs niet naar zwemles… (omdat ik ook wist dat ik vrijdag een duurloop van 3 uur zou gaan doen, en m’n energie dus even wilde sparen.) Het was wel een knusse avond thuis met Jur.
Oja, ik maakte flammküchen! Dat is een soort pizza, maar dan heel anders. Ik ga het recept binnenkort delen!

Flammküchen homemade recept

Zelfgemaakte flammküchen!

Vrijdag ♥ 24 februari

Opstaan, goeie bak havermout naar binnen en GAAN. Want: duurloop van 180 minuten (3 uur!!) in Z2. Dat is heel langzaam ja. En eigenlijk ga ik dat super slome rennen steeds fijner vinden! Want je hebt dan heerlijk de tijd om over ‘dingen’ na te denken, om je heen te kijken, of mee te zingen met de radio.
Ik heb alleen niet het gevoel dat ik sneller word van deze trainingen. Maar daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Het is om duurvermogen te trainen. Ik denk dat dat bij mij wel goed zit, die 3 uur was geen probleem. Maar HOE moet ik straks ingodsnaam een marathon in 3u 44min en 59 sec rennen?? Dat gaat me echt nooit lukken!! In dit trage tempo finish ik in 4u en 30 min. Heerlijk ontspannen, dat wel. Maar niet de bedoeling. Er moet dus nog wel wat gebeuren!!

Duurloop langs de Gaasperplas.

Duurloop langs de Gaasperplas.

Na de duurloop ging ik even in m’n chill-outfitje naar de praktijk om de rest van m’n werk-to-do-list af te maken. En er kwam nog een client met wie ik niet had afgesproken. Maar ik was er toch en hij ook: dus een logopedische behandeling in m’n joggingbroek, no problem! Noem het casual friday en iedereen rekent het goed.

Jur en ik deden een vrijdagmiddagborrel bij Toeters&Bellen en ik maakte deze foto van feeëriek Weesp♥

Weesp is feeëriek.

Weesp is feeëriek.

Zaterdag ♥ 25 februari

Ja natuuuuurlijk: stramme en zware benen van de duurloop van gister…. Dus lekker lang uitgeslapen, en toen met Monster een rondje om de Gaasperplas gewandeld.
Jur, Monster en ik: wandelen bij de Gaasperplas om zware benen eruit te lopen

Einde van de middag had ik afgesproken met vriendinnetjes Kaat en Fleur! Jeeeee, gezellig!! Kaat kwam (vanuit Nijnsel, dat ligt bij Eindhoven) naar Weesp voor een drankje, daarna zouden we doorgaan naar de Foodhallen in Amsterdam, waar wel Fleur (die kwam vanuit Hoorn) zouden treffen. En bij de Foodhallen wilden we vooral bitterballen eten.
Maar, zoals wel vaker: dingen liepen wat anders dan gepland. Dus uiteindelijk zijn we in Weesp blijven hangen. Veel te leuk hier 🙂 Eerst bij Toeters een borreltje gedronken en toen gegeten bij restaurant Aaltje.
Ja, daar hebben we ook bitterballen gegeten!! En we hadden het intens gezellig met z’n drietjes♥
Een paar chardonnays later, lag ik om 1.15u in bed 🙂

In Weesp met fleur en kaat

Zondag ♥ 26 februari

Nu werd ik wakker met niet alleen zware benen, maar ook een zwaar hoofd. Oi, die wijn… 
Maar ik moest rennen van m’n schema, en daar had ik ook wel zin in! Dus hup, uit de veren en in de hardloopkleren: 60 minuten in Z3.
Ik had afgelopen vrijdag en zaterdag als om Gaasperplas gerend en gewandeld, dus ik besloot dat vandaag maar weer te doen 🙂
De rest van de middag maakte ik deze blog en keek ik Wie is de Mol terug. Heerlijk chill.

carnavals hardloopoutfit

Om toch een beetje carnaval te vieren, rende ik in een gezellige, kleurrijke outfit 🙂

Dit was ‘m ja, mijn week!
Komende week is het weer druk op m’n werk, en staan er in het weekend een paar gezellige etentjes en koffie-uitjes gepland!

Hoe is het eigenlijk met jou?

Liefs! Nora

 

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.