Jaa hoi! Daar ben je weer! En ik ook 🙂 of andersom, het is maar net hoe je het bekijkt.
Ik ga je weer even bijpraten over m’n niet-zo-bijzondere-leven. Want deze week was niet echt bijzonder. Voornamelijk werk (een screening, een vergadering, veel clienten en een dagelijkse dosis social media) en sport (4x CrossFit, rondje rennen met hielpijn) en nog een helse afspraak bij m’n terrorfysio.
Oja, ik dronk op vrijdag champagne! Zonder reden, want champagne is altijd een goed idee.
Nou, als je er klaar voor bent: hier komt ‘ie!

Maandag ♥ 22 januari

Deze maandagochtend zat ik weer op een basisschool om 5-jarige kinderen te screenen. Dat is op zich best ok, want kinderen van 5 zijn over het algemeen heel gezellig. En dit was ook een leuke school!
Na de screening begint eigenlijk het minst leuke van het verhaal: alle ouders moeten gebeld worden om de resultaten te bespreken. Dat is nogal een tijdrovend klusje…

Aan het einde van de middag racete ik naar CrossFit (echt racen, want als je ook maar 1 minuut te laat bent, dan moet burpees doen. En dit militaire regime wordt nogal streng nageleefd….)

handstand

Ik zou zo graag op m’n handen kunnen lopen, dus ik blijf oefenen. Overal 🙂

Dinsdag ♥ 23 januari

Een volle dag op de praktijk.. Maar! Ik was al om 16.00u klaar en dat kwam goed uit: kon ik mooi een stukje hardlopen.
Rennen gaat nog steeds niet echt soepel: m’n hielblessure blijft me lastig vallen… Ik heb met m’n fysio afgesproken dat ik wel gewoon mag rennen, maar dat ik een beetje naar de pijn moet ‘luisteren’.

hardlopen tussen de krokusjes

Kijk nou hoe leuk: ik zag allemaal krokusjes tijdens het hardlopen! Whoehoe, lente-gevoel!!

Na m’n hardlooprondje kon ik meteen door naar m’n collega Brigitte. We moesten namelijk naar een vergadering en zouden van te voren met alle collega’s even een hapje eten. Dus de bakken Chinees kwamen op tafel (I looooove Chinees♥) en we hadden een ontzettend gezellig etentje!

chinees eten met collega's

Hoe kan het dat je altijd te veel Chinees bestelt? Want volgens mij doet iedereen dit.

Woensdag ♥ 24 januari

Een prima dag. Ik werkte op de praktijk en daarna ging ik naar Crossfit.
’s Avonds deden Jur en ik een poging om ‘de Luizenmoeder’ terug te kijken. Omdat heel Nederland hier zo lyrisch over doet hadden we het gevoel dat we iets gemist hadden. Maar na 10 minuten hebben we het weer uitgezet: jesus wat een ongemakkelijk programma.

selfie met Scott

Een selfie met Scott de boxhond. Probeer maar eens een selfie met een hond te nemen. Dit was poging 48.
Scott was trouwens tijdens de WOD (push-ups) al gezellig op me komen zitten #cute

Donderdag ♥ 25 januari

’s Ochtends ging ik samen met Jur naar onze trouwlocatie ♥ Oehhhhh #trouwkriebels
Jur en ik zijn misschien iets te relaxt over onze bruiloft: het duurt nog een half jaar en we willen niet teveel ‘fratsen’. Maar er moet toch wel e.e.a. geregeld worden….

sneakpeek trouwlocatie

Sneakpeek! Het terrein en deze tent liggen er nu nog wat vervallen bij, maar straks (in de zomer) wordt het fantastisch!

koffie bij oma

Op de terugweg reden we even bij oma langs voor een kopje koffie. Heel fijn om oma weer even te zien!

 

’s Middags werkte ik thuis, inmiddels heb ik best veel verschillende ‘schrijf-klusjes’: zo tof!! En vanaf maart word ik twee dagen per week ingehuurd door een bedrijf uit Weesp, dus m’n bedrijf gaat steeds beter lopen! #trots

Om 18.40u had ik een afspraak bij m’n terrorfysio… Je snapt: ik was de hele dag al zenuwachtig.
Ik besloot om wat eerder naar Amsterdam te gaan, om even te wandelen door de stad. Ik wandelde een uurtje, ging het laatste stukje met de tram en kwam mooi op tijd bij Sybilla (dat is dus m’n terrorfysio).

Wandelen door Amsterdam op weg naar terrorfysio

Als ik door Amsterdam loop/ fiets/ rij, voel ik me altijd zo’n ‘vrouw van de wereld’. In de zin van: ‘kijk mij eens probleemloos door de grote stad flaneren’. Is dit raar?

Het mooie aan Sybilla is dat ze precies weet dat ze iemand heel veel pijn kan doen 😉 Want toen ik op haar tafel ging liggen zei ze: ‘ik zeg alvast sorry’. En ik begon alvast te huilen. #grapje
Dat huilen kwam pas toen ze de naalden in m’n hiel ramde. Ok, niet echt huilen, meer krijsen (en misschien heb ik gevloekt. De volgende keer denk ik dat ik ook alvast ‘sorry’ ga zeggen.)

Vrijdag ♥ 26 januari

Nadat ik de hele dag op de praktijk had gewerkt (lange, drukke dag!), werd ik ’s middags ineens uitgenodigd voor een vrijdagmiddagborreltje bij het bedrijf waar ik vanaf maart 2 dagen per week ga werken.
En er was champagne! Joehoeee, ik ben gek op bubbels♥

champagne

Na alle champagne was ik ineens vergeten dat ik foto’s ‘landscape’ moet maken…

Zaterdag ♥ 27 januari

Het fijnste begin van het weekend is: in de CrossFitbox! Na een uurtje trainen voel ik voel ik me altijd nóg energieker #stuiterstuiter

Ik had zo weinig plannen vandaag dat ik ’s middags volledig in de niets-doe-modus terecht kwam. Ken je dat? Ik zat wat achter m’n laptop, keek tv, appte wat rond. Heerlijk.
Niks interessants om over te schrijven dus. Sorry.

Het was zelfs zo chill, dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt. Alweer sorry.

Zondag ♥ 28 januari

Omdat ik al om 7.00u klaarwakker was, besloot ik maar weer even te gaan sporten. Heb ik teveel energie?
De WOD (ik was weer bij CrossFit ja) bestond ook uit fijne stukjes rennen, dus ik kon in elk geval m’n energie goed kwijt.

’s Middags had ik een gezellige meeting met Daan en Stella bij ’t Heertje: ik ga voor CrossFit0294 de social media doen! Heel tof, want: CrossFit! En ook nog eens m’n lievelings-box. En: een dag geen social media is een dag niet geleefd.

En toen zondagmiddag. M’n buurvrouw/ vriendin Andrea had kaartjes gewonnen voor een voorstelling in Theaterpand Weesp voor zondagmiddag en ze vroeg of ik met haar mee wilde: leuk!! Vol goede moed gingen we dus naar het Theaterpand. Het was een voorstelling van een ‘comédienne’ (let op de aanhalingstekens) en het ging over een geit. Mijn eerste gedachte: kan best grappig zijn! #gekkegeit
Niet dus. Het was raar en alles behalve grappig. We zijn in de pauze weggegaan… (Ik voelde me best lullig. Want zoveel mensen waren er nou ook weer niet.) We besloten om als troost wijntjes te gaan drinken bij De Walrus. Dat was wél leuk 😉

theaterpand Weesp

Dit was vóór de voorstelling. Best gezellig hier!

En nu is het alweer zondagavond! Tijd om van het laatst restje weekend te genieten en vooral niet te veel te doen.
Komende week staat er vooral veel WERK in m’n agenda: maar eigenlijk allemaal leuke dingen, dus PRIMA!

Hoe was jouw week?
Vraagje: ben jij wel eens tijdens de pauze weggegaan bij een voorstelling? Voelde je je toen ook zo ongemakkelijk?
See you next week!!

Liefs! Nora

 

3 antwoorden
 1. Sanne
  Sanne zegt:

  Liefste Noor,
  Wat heb je toch een energie voor tien!

  Wat super gaaf dat je bedrijfje zo goed van de grond komt, zeker trots zijn.

  En die wijn of champagne bij de kroeg gaan wij snel doen???

  Morgen vlieg ik terug naar Nederland dus moet dat ritme er ook weerin??

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.