lelijke groene cowboylaarzen marktplaats milesandmore

Ik denk dat ik een redelijk standaard-vrouw ben als ik zeg: ‘ik heb niet genoeg kleding.’ Ik heb natuurlijk wel genoeg kleding, maar het is nooit genoeg, snap je? Ik wil altijd MEER!!

Helaas past dat niet in mijn kast…. Ik heb (sinds ik in dit huis woon) al steeds een beetje meer kastruimte ingepikt, maar inmiddels trapt mijn vriendje niet meer in mijn lieve-glimlach-met-puppy-ogen, en moet ik het dus doen met de minimale kastruimte die ik nu heb. Dit is trouwens wel 2x zoveel als de kastruimte van mijn vriendje, maar die heeft gewoon weinig kleren nodig, aldus hijzelf.

Om toch nog een beetje een knappe garderobe er op na te kunnen houden, splits ik mijn zomer- en winter- kleding. Als het zomer is ligt mijn zomer-collectie in de kast en mijn winterse-outfitjes liggen in een bak op zolder. Okee, 2 bakken. In de winter is het natuurlijk precies andersom.

Nou was het afgelopen zaterdag: kleding-omwissel-dag. Dus ik vroeg of m’n vriendje de enorme bakken met kleding van zolder naar beneden wilde sjouwen, zodat ik de grote wisseltruc kon uithalen met mijn kleding. Dit was trouwens echt nodig, omdat het inmiddels zo koud is buiten, dat alleen mijn zomerse T-shirtjes niet meer voldoen.

Het leuke van dit omwissel-proces is dat je soms dingen tegenkomt waarvan je eigenlijk al vergeten was dat je ze had. In sommige gevallen is dat positief (ik vond een kekke poncho, jee!!) maar in sommige gevallen is het schrikken. In die laatste categorie vond ik zaterdag ineens groene cowboylaarzen. Lelijke, groene cowboylaarzen. Met punt. OMG, what was I thinking? Wanneer was dit hip?! Maar goed, feit was dat de groene cowboylaarzen er waren en dat ik er het liefst ASAP van af wilde. Ik had ze natuurlijk kunnen weggooien (net als een enorme berg andere kleding die ik zaterdag heb geschift en naar de stort heb gebracht). In plaats daarvan zette ik de laarzen op, jawel, marktplaats! Het was het proberen waard, dacht ik zo. En WAREMPEL: ik heb €15 verdiend aan m’n laarzen!! Tsjing tsjing!!! *insert dollarteken*

Conclusie: wie wat bewaart heeft wat, aldus oma. En als je af en toe je kast goed uitmest, is er ook weer ruimte voor nieuwe dingen (hello Zalando!!)

Hou jij ook zo van kleding? En is je kast ook zo klein? Tik ‘m aan, lotgenoot!

Liefs! Nora

1 antwoord
  1. Paul Smit
    Paul Smit zegt:

    Tja, vlak voor de jaarwisseling 2015/2016 bezoek ik op een vrijdagavond het zogenaamde Midwintermalen van molen de Vriendschap te Weesp. Het is gezellig druk. Molenaar Wouter Pfeiffer en zijn team bakken heerlijke oliebollen en schenken gloeiwijn. Als ik sta te genieten van een oliebol en glaasje wijn, valt mij een lange, blonde vrouw op. Ze draagt schitterende, “groene” cowboylaarzen. Dat zie je niet vaak. Ik besluit een praatje met haar te maken. Dan blijkt dat we behalve de leeftijd, (zij is 30 jaar jonger dan ik) veel met elkaar gemeen hebben. Pas na ruim 2 uur nemen we afscheid van elkaar. Mocht ik haar ooit nog eens tegenkomen dan vraag ik onmiddellijk hoe ze aan die groene laarzen is gekomen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.