Disclaimer

Copyright © 2016, www.milesandmore.nl.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.milesandmore.nl . Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van www.milesandmore.nl. www.milesandmore.nl wordt door mij met de grootste zorg samengesteld, maar kan toch onjuistheden bevatten.

De standpunten en meningen op www.milesandmore.nl, mogelijkerwijs aangestuurd door derden, zijn gebaseerd op mijn eigen mening en kennis: de teksten zijn door mij bedacht en geschreven en de foto’s door mij gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of teksten is wettelijk verboden. Het is enkel toegestaan om mijn foto’s te gebruiken als je vooraf toestemming hebt gevraagd en een duidelijke link plaatst naar www.milesandmore.nl.

Disclamier reviews

Een review is een door mij geschreven blogpost. Soms krijg ik een product van een merk om uit te testen. Als een merk mij iets toestuurt is dat geen garantie om er iets over te schrijven. Alleen als ik het echt interessant of leuk vind, en als het bij mij past, besteed ik er aandacht aan op Miles&More of mijn social media. Het is dus niet zo dat als ik iets ‘gratis’ krijg, ik er ook direct iets positiefs over schrijf. Eerlijkheid duurt het langst!!! Dus ik geef mijn eerlijke mening en deel mijn persoonlijke ervaring. Maar dit is dus PERSOONLIJK. 
Ik ga trouwens niet online een merk afbranden als ik het slecht vind. Dan kies ik er liever voor om er niets over te schrijven.

All rights reserved.

Logo Miles&More disclaimer