Logo tekstbureau Nora Schenk

Goed verhaal!

Ik heb goed nieuws voor je! Tenminste,  als je op zoek bent naar net zulke originele, grappige, tikkeltje-anders teksten als op mijn blog. Want sinds juni 2017 ben ik gestart als freelance tekstschrijver. Dat betekent dat je me kunt inhuren voor alles wat geschreven moet worden. Goed verhaal hè?

Of het nou gaat om webteksten, (zakelijke) blogs, brochures, advertenties, vacatures, interviews, noem maar op: Ik schrijf het voor je!
Wat ik ook voor je kan doen, is het corrigeren en redigeren van teksten. Ik kijk met een frisse blik naar jouw tekst, haal alle taal-, typ- en spelfouten er uit en maak er een ijzersterk verhaal van.

Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens op de website van Tekstbureau Nora Schenk, dan weet je meteen alles!

Is dit toevallig nèt waar je naar op zoek was? En ben je benieuwd wat ik voor je kan doen en wat dat kost? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken! Je mag ook een kopje koffie komen drinken in het prachtige Weesp!